Egy tehetséges alkotó megmutatja, milyen lenne, ha a The Last of Us két főszereplőjéből Rainbow Six: Siege karakter válna.

Az utóbbi időben nagyon népszerű lett a The Last of Us a világon, természetesen az HBO sorozatának köszönhetően. Nagyon sokan vannak, akik pont a sorozat miatt játszanak most a játékokkal is, sőt van, aki megértette, hogy a gamerek miért is szeretik annyira. Nos, valaki azon is elgondolkodott, hogy a játék karakterei hogyan illeszkednének más játékokba. Például mi lenne, ha a főbb karakterek Rainbow Six: Siege operátorok lennének.

A Rainbow Six: Siege-től egyébként nem idegen a crossover, hiszen korábban már Resident Evil, Tomb Raider, A nagy pénzrablás, Rick & Morty skineket is kaptunk.

Nos, egy tehetséges alkotó most megmutatja, milyen lenne, ha a The Last of Us sorozat szereplő kerülnének a Siege világába.

 

A 3D-művész és Rainbow Six Siege rajongó ‘Albytical’ egy olyan operátor-csomag koncepciókat készített, melyek a támadó Buckot Joellé, a védő Elát pedig Ellie-vé változtatják. Nem csak skinekről van szó; komplett csomagokról beszélünk, tematikus fegyver-skinekkel, kiegészítőkkel és egyedi eszközökkel. Ha rajtunk múlna, most rögtön felhívnánk a Ubisoftot, hogy megvalósítsák.

Íme Joel, a The Last of Us Part 1-ből:

És íme, egy közeli kép a szóban forgó fegyverről:

Némileg hasonló módon jelenik meg Ellie is, ő azonban már The Last of Us 2. dizájnt kapott, mohás fegyverskinekkel.

Persze nem ezek az egyetlen koncepciók, amiket találtunk. Egy másik 3D-alkotó, SketchyHedgey egy Abby által inspirált Thorn operátort, egy Dina által inspirált Nomad operátort és egy Tess által inspirált Ash operátort mutatott be nemrég.

Bár kétségtelen, hogy mindegyik koncepció nagyon menő, valószínűleg sosem kerülnek be a játékba. Pedig a Ubisoft valószínűleg sokat kaszálna ilyen csomagokkal, nem?

Ez is érdekes:

Bejelentették a God of War ihlette Tini nindzsa teknőcök játékot – hát, ez vad lesz

 

×