Hosszú gondolkodás után végre megszületett a döntés, hogy hol és mikor követhetjük a továbbiakban Zsozeatya műsorait.

Akik régóta követik Zsozeatyát, pontosan tudják, hogy Magyarország egyik legismertebb tartalomgyártója változatos utat járt be, ami a platformokat érinti. Zsozeatya 2013-ban kezdte karrierjét még a Youtube-on, majd jött a Twitch, ahonnan a Facebook Gaming következett. Az utóbbi években itt követhették a rajongók az élő adásokat, a Youtube-on az összefoglalók maradtak. Zsoze a Twitchre nem is olyan rég tért vissza, ott a slot adások nézhetők. A Facebook azonban az utóbbi időben szép lassan leépítette a Facebook Gaming szolgáltatását, így Zsozeatya és csapata régóta azon gondolkozik, hogy elköltözik a platformról. Ahogy szép lassan leépültek a Facebook Gaming funkciói, a döntés is megszületett.

Zsozeatya a Youtube-ra költözik – minden műsor ott nézhető és követhető majd.

Zsozeatya egyébként a március 20-i Botkaszt adásban beszélt kicsit a témáról, ami alapján sokan azt feltételezték, hogy a beszélgetős podcast megszűnik. Zsozeatya már akkor is jelezte, hogy valószínűleg ez inkább egy szünet, amíg ki nem találják, hogy hogyan tovább. Most végre megszületett a döntés: Zsozeatya a Youtube-on folytatja – árulta el lapunknak.

 

Hol lehet majd követni Zsozeatyát?

A fő csatorna a zsozeatya Youtube csatorna lesz, ahol heti 5 alkalommal lehet majd nézni az adásokat. Hétfőn, szerdán és pénteken este 20 órától, kedden és csütörtökön pedig 17 órától indul a móka és kacagás.

„Reméljük, hogy itt is egy hasonló méretű közösséget sikerül összehozni, mint Facebookon” – mondta Zsoze. „Minden műsorunk költözik, mivel a Facebook Gaming kivonulása elkerülhetetlen, már az alapfunkciók sem működnek. Így váltásra kényszerülünk” – tette hozzá.

Zsozeatya és csapata egyébként hasonló szellemben folytatja a tartalomgyártást a Youtube-on, csak a platform változik. Azt azonban elárulták: rengeteg ötletük van, ami megvalósításra vár, így lehetnek változások.

„Csókoltatok mindenkit, a legnagyobb királyok vagytok” – üzeni Zsozeatya a rajongóknak.

Zsozeatya egyébként több meglepetéssel is készül 2023-ban, amiről hamarosan le is hull a lepel. Ne felejtsétek el tehát követni a Youtube-on, ahol az élő adásokat nézheted majd, a Zsozeatya VOD csatornán az élő adások nézhetők vissza, a Twitchen pedig a slot adások csekkolhatók. Tartalom tehát van bőven!

Sok sikert kívánunk Zsozeatyának és csapatának!

Ezt láttad már?

Megkérték az AI-t, képzelje el a VILÁG LEGSZEBB embereit – az eredmény elképesztő

 

×