A Warzone 2 és Modern Warfare 2 játékosok csalódottak, miután kiderült, hogy egy népszerű Operator skin teljesen használhatatlanná teszi a Riot Shieldet.

Megszokhattuk már, hogy olykor-olykor megjelennek olyan skinek a Warzone-ban, melyek a közösség részéről valamilyen ellenérzést váltanak ki. Előfordul, hogy egy-egy skin túlságosan drága, vagy éppen pay-to-win előnyökkel jár, vagy olyan sötét, hogy az ellenfél számára észrevehetetlen (lásd Roze skin). Most szintén egy skin okoz némi csalódást a játékosok körében, ami bár jól néz ki, van némi probléma vele.

Az egyik Calisto skin nem működik megfelelően, amikor a Riot Shieldet használjuk.

Szinte bárki, aki játszott már Call of Duty-t, tudja, hogy a Riot Shield a legfrusztrálóbb jelenség, amivel szembe lehet kerülni a meccsek során. Ez bizony a trollok mentsvára, akik direkt ki akarják készíteni a játékosokat azzal, hogy egy pajzsot maguk elé tartanak. Rettentően idegesítő harcolni az ilyen játékosok ellen. Nos, ez a skin azonban igencsak elősegíti ezt a harcot.

Ahogy arra a Redditen rávilágított egy játékos, a Violent in Violet Calisto skin (ami a Purple Jolt csomag része) nem illeszkedik túl jól a Riot Shieldhez, ugyanis Calisto feje eléggé kilóg, miközben fogja a pajzsot. Nem csak, hogy magasabb a karakter, mint a pajzs, de el is lőhető felette a játékos feje.

Erről íme egy kép:

Ha tehát olyan játékossal kerülünk szembe a skint használva, aki elég jól lő, simán lelőhet minket, a pajzs ellenére. Már esetekben a pajzs képes a teljes karaktermodellt elfedni. Íme a skin használat közben:

 

 

Hogy vannak-e más hasonlóan működő skinek is, az még nem világos, de mondanom sem kell, hogy ha azt tervezed, hogy Riot Shielddel rohangálsz, akkor azt tanácsoljuk, hogy kerüld Calisto Violent in Violet skinjét.

Ezt láttad már?

6 zseniális poszt-apokaliptikus film, ami olyan mint a The Last of Us, csak sokkal jobb

 

×