A FUT Birthday promó fókuszában az 5 csillagos képességek állnak, így olyan lapokat fogunk kapni, amiken mindkét effekt (Weak Foot, Skill Moves) maxra van húzva, vagy csak az egyik.

A FUT Birthday promó fókuszában az 5 csillagos képességek állnak, így olyan lapokat fogunk kapni, amiken mindkét effekt (Weak Foot, Skill Moves) maxra van húzva, vagy csak az egyik. A lényeg az, hogy végre igazán kompetitív lapokkal lát majd el minket az EA Sports.

Egy ideje már ismerjük a Mini-Release fogalmát. Ezek a tartalomfrissítések többnyire vasárnap érkeztek a játékba és az adott promó keretét voltak hivatottak tovább bővíteni. Jó eséllyel 3-4 új speciális kártya érkezik egy-egy Mini-Release során a játékba. Pár friss információi szerint ezúttal úgynevezett Twin Mini-Releasere lehet számítani majd, ami ugyan azon játékos két új verzióját fogja a csomagokba pakolni.

Érdekesnek érdekes, de ugye ezekhez az újdonságokhoz is kell némi szerencse. Ezért is jó, hogy az összes nagyobb promót megtámogatja a kanadai cég pár „ajándék” tartalommal, amikért vagy foddert/coint, vagy az időnket fizetjük. Most is kapunk majd Objective, illetve SBC lehetőségeket, s már azt is tudjuk, hogy kik lesznek azok, akik ilyen helyzetbe keveredhetnek.

 

 

Az adatbányászok szerint a forrásfájlok között az Objectives/SBC menüpontban olyan játékosok várják a megjelenést és a FUT Birthday indulását, mint Gregore, Joseli, Disasi, Özil, illetve Kolasinac.

Utóbbi elkerekítheti a szemfülesek szemét, ugyanis nemrég kapott egy Showdown lapot a PSG-Marseille találkozó okán, ám a párizsi gárda győzelme miatt nem fejlődött. Hogy most egészen pontosan mit keres ismét az új lapok listáján, azt nem tudni, s valószínűleg arra is csak az esemény végén kapunk majd választ, hogy egy hiba miatt bukkant-e fel, vagy komoly szándékai vannak vele az EA Sportsnak.

Özil pedig nagy meglepetés lenne, ha FUT Birthday lappal távozna, a német középpályás ugyanis bejelentette a visszavonulását, így egy End of an Era SBC megjelenésére számítunk.

Ezt olvastad már?

Mi az a Twin Mini-Release? – Ilyen lehet a FIFA 23 új megjelenése

 

×