A Counter-Strike 2 tesztjének fájljait átkutatva új fegyverekre vagy skinekre, valamint a Danger Zone visszatérésére utaló jeleket találtak.

Nem kellett sok idő, hogy a lelkes rajongók máris kutakodjanak, és megpróbáljanak minél több információk kisajtolni a Counter-Strike 2 béta tesztfájljaiból. Miközben egyébként a Valve egy külön oldalt és számtalan videót is megosztott a készülő nagy frissítésről, sokan mégis kíváncsiak a további újdonságokra. A tesztfájlokban találtak is néhány érdekességet.

Ahogy azt sejteni lehetett, még több fegyverskin, sőt talán fegyver is érkezik majd a játékba.

A fájlok között találtak például egy új kést, valamint a Danger Zone néhány lehetséges kiegészítését. Azt már eddig is tudtuk, hogy a meglévő fegyverek Source 2 vizuális frissítést kapnak, de most egy új késskint is láthatunk, ami nyáron kerülhet a CS2-be – írja a PCGamesn.

Elsőként egy új, kétpengéjű kést kapunk, ami eléggé hasonlít a Halo ikonikus energiakardjára. Ez egy új skin is lehet, de akár egy teljesen új fegyver is.

A tartalomgyártó ‘GabeFollower’ talált még egy utalást egy lehetséges fegyverre, ami egyszerűen a „pipe” elnevezést kapta. Ez lehet egy teljesen új közelharci fegyver is, de az izgalmasabb lehetőség, hogy egy új eldobható eszköz lesz, amit talán a Valve Left 4 Dead játékából ismert csőbomba (pipe bomb) mintájára készítettek.

Amiatt, hogy CS-nek nagyon kifinomult fegyverendszere van, nagyon ritka, hogy a Counter-Strike-ba új fegyver érkezik. Páran emlékezhetnek a 2016-os R8 Revolver bevezetését követő káoszra. Gyorsan nerfelni is kellett, mivel igen alaposan bekavart a metába. Ezt figyelembe véve lehetséges, hogy az új fegyver (vagy akár egy ártalmatlan pipe bomb) csak akkor kerülhetne a Counter-Strike 2-be, ha a lövöldözős játék Danger Zone módja visszatérne.

Az alapjátékot tekintve azonban van még egy újdonság. A jelek szerint két új rádiós narrátor is van, egy férfi és egy nő. Erről a Twitteren hangfelvételt is megosztottak.

 

A CS2 valamikor a nyáron jelenik meg.

Ezt láttad már?

6 zseniális poszt-apokaliptikus film, ami olyan mint a The Last of Us, csak sokkal jobb

 

×