Kövessétek a meccseket pénteken az Unibet Magyarország Twitch csatornáján!

Pénteken kezdetét veszi a PUBG EMEA Championship Grand Finals , amin Európa 16 legjobb csapata méri össze tudását a 3 napon át tartó mérkőzéssorozatban.

Pénteken, szombaton és vasárnap PUBG EMEA Championship az Unibet Magyarország Twitch csatornáján, Omgezjonesy közvetítésében.

A csapatok a PUBG Global Championship egyik kiadó helyéért küzdenek, ahol már a világ legjobb csapatai vesznek részt. Ezeket a helyeket az első és második helyen végző csapat kapja meg, persze ehhez társul pénzdíjazás is, illetve PGC pontokat is gyűjtenek a csapatok.

Magyar játékos

De szurkolhatunk magyar játékosnak is, hiszen rbbence egészen a nyílt kvalifikációról jött csapatával, az mForce-al. Társai két koszovói: Rappha és pheronica, amit a bosznia-hercegovinai Dogz3R egészít ki. Egyébként a nyílt selejtezőn RO386-ban rbbence a csoport legjobb játékosa volt 28 kill-el 6 pályából. RO32-ben pedig a 4. legértékesebb játékos volt ratingek alapján.

Ezt követte a verseny Rájátszása, ahol összesen 24 csapat vett részt, és az mForce sikeresen vette az akadályokat és eljutott idáig, az európai bajnokságig.

 

Érdemes megemlíteni a Polish Power csapatát is, hiszen a csapat edzője J4M, aki szintén magyar. Ők is nyílt selejtezőről jutottak el erre a versenyre, méghozzá elég szép statisztikákat mutatva.

Szurkoljatok velünk 19 órától pénteken és hétvégén is 5 meccsen keresztül az Unibet Magyarország Twitch csatornáján!

 

×