Pénteken indul a FUt Birthday, a FIFA 23 egyik “legvárósabb” eseménye.

Pénteken indul a FUt Birthday, a FIFA 23 egyik “legvárósabb” eseménye. A promó fókuszában az 5 csillagos képességek állnak, így olyan lapokat fogunk kapni, amiken mind két effekt (Weak Foot, Skill Moves) maxra van húzva, vagy csak az egyik. A lényeg az, hogy végre igazán kompetitív lapokkal lát majd el minket az EA Sports.

S most úgy tűnik, hogy ez duplán igaz lesz, ugyanis a legfrissebb infószivárgások alapján a kanadai cég a FUT Birthday alatt egy teljesen új megjelenési módot fog tesztelni.

Egy ideje már ismerjük a Mini-Release fogalmát. Ezek a tartalomfrissítések többnyire vasárnap érkeztek a játékba és az adott promó keretét voltak hivatottak tovább bővíteni. Jó eséllyel 3-4 új speciális kártya érkezik egy-egy Mini-Release során a játékba.

Nos, FUT Sheriff információi szerint ezúttal úgynevezett Twin Mini-Releasere lehet számítani majd, ami ugyan azon játékos két új verzióját fogja a csomagokba pakolni.

Gyakorlatban ez úgy nézhet ki, hogy mondjuk Messi kap két olyan FUT Birthday lapot, aminek az egyik verziója 5-ös Weak Foottal rendelkezik, a másik pedig 5-ös Skilleket fog kapni. A Twin Mini-Release megjelenésekor pedig mindkettő bekerül majd a csomagokba, így, ha Messi lapját nyitnánk, 50% esélyünk lenne a Weak Fokt, vagy a Skill Moves variációt nyitni.

Nagyon izgalmasnak és érdekesnek hangzik az új irány, reméljük hibák nélkül fogja tudni élesíteni az EA Sports, mert első blikkre “kompenzáció szagúnak” tűnik.

Ezt olvastad már?

Két prémium Icon lap is bekerült a FUT Birthday repertoárjába

 

×