Ismét megjelent egy friss GTA VI szivárgás, ezúttal az online játékmeneten pörög a közösség. A vélemények megoszlanak.

Így igaz: újabb nap, újabb GTA VI hír, köszönhetően annak, hogy a közösség még mindig folyamatos lázban ég a Rockstar fejlesztése kapcsán. Ahogy a GTA VI bejelentése előtti években is, úgy a szivárogtatók most is próbálnak egymásra licitálva elhozni valamilyen új hírt a játékról. Ha azt hitted, hogy mindent láttál a tavalyi nagy GTA VI szivárgásból, tévedsz.

A Redditen most egy új, online módnak tűnő videó kering.

Ha esetleg lemaradtál volna róla, egy rakás kép és videó szivárgott ki tavaly a GTA 6 korai fejlesztési szakaszából. Ezek látszólag megerősítették a játék főszereplőit és helyszíneit is. Bár a videókat gyorsan eltávolították a netről, sok rajongó még mindig ezeket az adatokat kutatja, hátha újdonságra lel. Úgy tűnik, valakinek sikerült.

A Dexerto számolt be róla, hogy Redditen most egy olyan gameplay-videó jelent meg, ami a 2022 szeptemberi szivárgások során került ki a netre, de ahogy sokan rámutattak, úgy tűnik, aligha látta valaki korábban. A rövid videóban a játékos karaktere egy holttestet cipel, miközben (látszólag) egy másik játékoshoz fut. Igen, ennyi. A videóban a képernyőn megjelenő szöveg azonban az egyik karaktert „MP_Female” néven említi, ami – ahogy egy rajongó felvetette – valószínűleg a „multiplayer” szóra utal.

GTA 6 Online
by u/CascadePIatinum in GTA6

Sajnos nem mindenki van elragadtatva attól, amit látott.

„Nagyon idegesítő ez a cipekedési mechanika az RDR2-ben. Ez lényegében egy griefing mechanika és semmi más” – írta egy játékos.  „Máris lemondtak a single játékról” – tette hozzá egy másik.

Persze akadnak olyanok is, akik szerint pontosan ez a mechanika kell az online játékhoz, különösen a lopakodós küldetések során.

„Ez egy szórakoztató mechanika volt a Red Dead Online-ban. Nem kétséges, hogy a GTA VI-ban is jó hasznát vesszük majd” – írta egy kommentelő.

Bár még az is lehet, hogy ez a videó tényleg a korábbi szivárgásból származik, ne feledjük, hogy ez mind a játék korai fejlesztési szakaszában történt. Nagyon sok minden változhat a játék megjelenéséig.

Ezt láttad már?

Elképesztő fejlődés – Így fest egymás mellett a Counter Strike 2 és a CS:GO

 

×