A magyar King’s Tech csatorna bebizonyítja, hogy 100 ezer forintból is lehet olyan PC-d, amin a legtöbb ismert játék elfut.

Korábban már írtunk egy szép nagy összefoglalót olyan magyar Youtube csatornákról, melyek a legjobbak abban az esetben, ha okosodnál. Ebben a cikkben mutattuk be nektek a viszonylag újnak számító King’s Tech csatornát, ami sorra hozza el nekünk a legérdekesebb tech -videókat. Máté egészen dicséretes minőséget szállít, most pedig egy

100 ezer forintos PC-t mutatott be, amin a legtöbb játék, még a Hogwarts Legacy is futtatható.

Egyik friss videójában Máté tehát azt mutatja be, hogy hogyan építhetünk nagyjából 100 ezer forintból olyan gamer PC-t, amin a legtöbb ismert játék – persze kompromisszumokkal – elfut, közük a Red Dead Redemtion 2, a Hogwarts Legacy stb.

 

A gép egyébként használt elemekből épül fel, ezért lehet, hogy a gép nagyjából az Xbox Series S árával vetekszik. Teljesítményben persze alatta van, de aki ennyiből szeretne PC-t építeni, kompromisszumos megoldásokkal, akkor érdemes lehet meggondolni.

Íme a PC részei:

Alaplap: Msi B85M-E45 LGA1150
CPU: Intel i5-4440
RAM: Hyperx Fury 16GB
SSD: Teamgroup 240GB
HDD: Tosiba 500GB
Táp: LC Power 420W

GPU: Gigabyte GTX1060 6GB
Szoftver: Windows 10(aktivált)
Garancia: 6 hó

A gép egyébként így egyben meg is rendelhető King’s Tech oldaláról, 102900 forintért.

A King’S Tech csatornán egyébként több érdekes tartalmat is találsz, például, hogy mire megyünk egy Windows 7-tel 2023-ban, hogy milyen volt a gaming 2010-ben, hogy milyen PC-t lehet építeni egy konzol árából, vagy hogy milyen egy Nintendo 64-en játszani manapság. Máté egy egészen kreatív videós, aki láthatólag nagy energiákat fektet a tartalmaiba. A videói tartalmasak, informatívak és érdekesek, öröm lesz látni a csatorna népszerűvé válását.

Ezt láttad már?

Ezekkel a kiegészítőkkel építheted meg az ULTIMATE PS5-ödet | Pimp my PS5

 

×