Érdemes lehet kifarmolni.

A Modern Warfare 2 és Warzone 2 múlt héten egy nagyobb frissítéssel bővült. A Reloaded csomag új pályáról, új fegyverről és több fejlesztésről is gondoskodott. A nerfeket és buffokat ezúttal sem úsztuk meg, több korábbi meta választás is mehet a levesbe. Sajnos több bug és glitch is nehezítette a játékosok dolgát, így elkerülhetetlen volt egy kedd esti frissítés.

A Warzone 2 és Modern Warfare II fejlesztői több bugot is javítottak. Ezek jelentős része a játék stabilitásába rondított bele, így tényleg mindenképp időszerű volt egy hotfix. Új tartalmakra ezúttal nem kell számítani, ám a kozmetikai tárgyak terén is tudtak némi meglepetés okozni a programozók.

Megváltozott a Polyatomic és Orion Camo is!

A fejlesztők nem említették meg az eredeti changelogban, de két Camo-hoz biztosan hozzányúltak. A Polyatomic Camo mostantól teljesen animált, a mintázat szépen lassan végigfut a fegyveren. A felhasználói visszajelzések alapján az Orion camo is változott, ott az animáció lett gyorsabb. Némi csalódottságra adhat okot a Path of The Ronin küldetések átalakítása. Mostantól a gépi ellenfelek nem számítanak be a Headshot kihívásokba, így sajnos valódi küzdelmek árán kell feloldanunk az egyes jutalmakat. A frissítés kedd este 18:00 óra környékén élesedett minden platformon, így a változások már élnek is.

Ki enged előbb? – Így alakultak a videókártya árak 2023 márciusára

 

×