Izgalmas fejlesztést kaphat a Season 3.

A Season 2 Reloaded 2 frissítése múlt héten élesedett a Call of Duty szerverein. Nem titok, hogy míg a Warzone 2 és Modern Warfare II módokat szépen megszórták fejlesztésekkel, a DMZ nem sok mindent kapott. Leginkább AI-t érintő változások érkeztek, járművekbe is ülhetnek a gép játékosok. Az is tény azonban, hogy a DMZ mögött messze nem áll olyan múlt és tapasztalat, mint a Warzone kliens és játékmód mögött.

Szerencsére a fejlesztők kedvét nem szegi ez a tény. Úgy tűnik, hogy már be is táraztak néhány jövőben érkező funkciót, fejlesztést. A Call of Duty adatbányászokat nem is kellett félteni, az elmúlt napokban több szinten is elemezték a rendelkezésre álló játékfájlokat.

Jóban lehetünk a botokkal?

Nem titok, hogy a játék AI ellenfeleit mindenki utálja. Hol buták, hol aimbotként szedik az áldozatokat, gyakorlatilag átmenet nélkül. A rendelkezésre álló információk alapján az alábbiakra számíthatunk:

  • Frakciókra osztják fel a botokat a fejlesztők, minden egyes frakcióval építhetünk ki kapcsolatokat
  • Ennek megfelelően érkezik reputációs és bizalmi rendszer is
  • Minden egyes frakció „egyedi” Buy Stationt kaphat, melynek repertoárja nagyban függ, hogy mennyire vagyunk jóban vagyunk az adott frakciókkal

Természetesen ez a harmadik szezon előtt nem startolhat el, ám úgy látszik, hogy érdemes lehet majd jóban lenni a botokkal.

“Még ezt sem tudjátok?!” – Szénné oltják a játékosok a Call of Duty fejlesztőit

 

×