Mivel ilyen crossover sosem lesz, a Batmobil mintájára a Marvel univerzumban is elképzelte a Midjourney, hogy milyen vassal járnának a szuperhősök.

Ha James Bond Aston Martinja mellett van még egy jármű a filmtörténetben, aminek a dizájnja és ellenállósága nagyban meghatározza a történetet, akkor az biztosan a Batmobil. Mivel a DC és a Marvel rivalizálása miatt olyan úgysem lesz, hogy Bruce Wayne Amerika kapitánynak, vagy a Fekete Özvegynek, ne adj’ isten Hulknak építene tank erősségű szuperautót, egyedül a Midjoruney-ben bízhattak a dizájnerek.

A Carcover és az AI Takeover YouTube csatornákra készült látványterveket a Yanko Design szemlézte. A gyűjteményből leszűrhetjük, hogy a képgeneráló mesterséges intelligencia valahová

a brit szuperügynök luxusautója, illetve a Denevérember nagy tűzerővel felturbózott tankja közé lőtte be, hogy a Marvel hősei milyen kocsival járnának,

ha lenne olyan kiváló tervezőjük mint James Bondnak Q, vagy a Batmannak Alfred. Az eredményből nem minden esetben világos a funkcionalitás (főleg Groot, vagy Doctor Strange agyament mobilja esetében), de ne akadjunk fenn ilyesmin, mert a lényeg ezúttal is az, hogy valami baromi látványos és pazar megoldással nyűgözzön le minket a Midjourney. Szerintünk sikerült!

Pókember

Sólyomszem

Thanos

Hulk

Vasember

Loki

Magneto

X Professzor

Vihar

A tél katonája

Farkas

Hangya

Fekete párduc

Fekete özvegy

Amerika kapitány

Küklopsz

Deadpool

Doctor Strange

Groot

Ha már képgenerálás, ez se semmi:

Így néznének ki a legnagyobb rapperek és hiphop zenészek rajzfilmhősként

 

×