Megható módon búcsúznak a Destiny játékosok az egyik legmeghatározóbb karakter hirtelen elhalálozó színészétől.

A napokban drámai hirtelenséggel elhunyt Lance Reddick maga is hatalmas játékos hírében állt, aki a Destiny-ben nem csak egy különösen fontos szereplőt, Commender Zavalát alakította, de jómaga is temérdek játékórát beleölt a Bungie mmofps-ébe. A Dexerto szerint a színész és szinkronlegenda a halálát megelőző este is épp a Destiny 2-vel múlatta idejét, amely világában az első epizóddal együtt több mint 2800 játékórán keresztül kalandozott.

Reddick emléke előtt még két megjelenés előtt álló játékban lesz lehetőségünk adózni, a Destiny-játékosok azonban amint értesültek a színész halálhíréről, szinte azonnal a Towerben tartózkodó Zavala köré gyűltek, hogy leróják a tiszteletüket. Aztán egyre többen és többen tettek így, mára pedig játékosok ezrei táboroznak az ikonikus karakter közelében, ezzel kifejezve gyászukat.

A gamerek többször csináltak már hasonlót, a Destiny-közösségek számára azonban Reddick és karaktere jóval több volt, mint egy átlagos NPC. Zavala ugyanis az egyetlen és utolsó eredeti hős, aki a Destiny első része óta egészen az utolsó kiegészítőig feltűnt a játékban, mint az egyik legmeghatározóbb szereplője a világának.

Így gyászolnak a játékosok:

Nyugodjék békében!

Ezt is érdemes elolvasnod:

20 éve már – Ezen a 30 kultikus sorozaton függtünk a 2000-es években

 

×