Ezúttal az ikonikus rappereket rajzfilmesítették a kreatív AI artistok.

A mesterséges intelligencia alapú képalkotó szoftverek megállás nélkül fejlődnek, a Midjourney például most kapta meg az ötödik verziós tuningját, amely még hatékonyabbá teszi a szavakból és parancsokból történő képgenerálást. Például már a sokat mémelt emberi ujjakkal is képes megbirkózni.

A nagy próbálkozások közepette viszont nem kevés fun projekt is születik, mint például a

és még nagyon sokan mások – érdemes rákeresni a témára a Leeten, ha érdekelnek az ilyen marhaságok. A legnépszerűbb téma egyébként jól láthatóan az élő emberek, filmek és sorozatok rajzfilmesítése, illetve fordítva. Így jutottunk hát a már mindenre is képes Midjourney v5 árnyékában pont ugyanoda, ahonnan indultunk: a rajzfilmesített emberekig.

Most azonban nem akármilyen arcokról van ám szó, hanem a világ legikonikusabb, legismertebb, legnépszerűbb rappereiről és hiphop zenészeiről.

A galériát nem mellesleg egy Cyborgism néven tevékenykedő kreatív készítette, akinek a munkásságát az Instagram és a TikTok-oldalán lehet tüzetesebben átnyálazni. De most jöjjenek inkább az alkotásai, úgyis csak ezért jött ide mindenki:

Neked melyik tetszik a legjobban? A te kedvenced köztük van?

Ezt is érdemes megnézned:

Megkérték az AI-t, hogy képzeljen el 100 videojátékot – elképesztő képek születtek

 

×