Mindezért pedig egy betöltőképernyőt okolhatunk.

Az Activision múlt héten publikálta a Warzone 2 és Modern Warfare II legújabb frissítéseit. Kaptunk egy új pályát, megérkezett a Tempus Torrent DMR, de a Raid második felvonására sem kell már többet várnunk. Ahogy azonban az lenni szokott, ezúttal sem maradtunk hibajelenségek nélkül. Az első órákban már érkeznie is kellett egy hotfixnek, hiszen rentegeg játékos be sem tudott lépni a Call of Duty-ba.

A fejlesztők az első szezont túlságosan elhúzták, azóta igyekeznek pótolni a hiányosságokat több-kevesebb sikerrel. A legtöbb tartalomgyártó szerint valamikor a harmadik-negyedik szezon környékén érhet be a munka gyümölcse. Addig azonban még számíthatnak a játékosok kendőzetlen véleményére.

Activision must be joking from ModernWarfareII

Ezúttal egy betöltőképernyő miatt szedték szét a fejlesztőket!

A frissítéssel több kozmetikai tárgy is érkezett, melyek közül néhány a betöltőképernyők, azaz a Loading Screenek kategóriáját bővítette. A Dexerto hívta fel a figyelmet, hogy bizony nagy hibát véthettek a fejlesztők az egyik ilyennél. A Modern Warfare II subredditjére azonnal fel is került egy bejegyzés ezzel kapcsolatban. A feltöltő meg is jegyezte, hogy az Activision még azt sem tudja, hogyan működnek a lőszerek.

A kép hibája, hogy a hüvellyel EGYÜTT repkednek a kilőtt lövedékek, a valóságban azonban ez nem így van. A kommentekben sem kímélték a fejlesztőket, többen is megjegyezték, hogy sajnos nem ez az egyetlen jel ami a tapasztalatlanságot mutatja. Néhányan azonban megvédték a Call of Duty munkatársait, hiszen könnyen lehet, hogy tüzérségi lövedékeket akartak ábrázolni, csak nem sikerült egyértelműsíteni. Az igazságot csak az Activision tudhatja, ám 4000 upvote-ot és több mint 500 kommentet ért a nem túl kedves bejegyzés.

Rengeteg értékes jutalom vár rád a COD Raid módjában – Íme a lista

 

 

×