Elszólhatta magát az egyik tartalomgyártó.

Bár még csak most érkezett meg a Warzone 2 Season 2 Reloaded, nincs sok időnk pihenni. Kevesebb, mint egy hónapon belül már a Season 3 eljövetelét várhatjuk, ha nem csúsztatnak a fejlesztők. Általában nem sokat tudunk az előzetes szezonokról ilyen időtávban, ám a felhasználói elégedetlenség hatására a fejlesztők több információt is csepegtettek már az elmúlt hetekben.

Hivatalos, fejlesztői információkról beszélhetünk leginkább, ám a népszerű, COD közeli streamerek sem tudnak mindent magukba tartani. Azt már biztosra vehetjük, hogy a Warzone 2 rangsorolt módja a Season 3 során startolhat majd el. Az sem titok, hogy a népszerű Plunder játékmód is ekkor kerülhet fel a Playlistre.

 

Mégis érkezhetnek az egyhites sniperek?

JoeWo, a népszerű Warzone tartalomgyártó kotyoghatta el az információt. Korábban a fejlesztők úgy nyilatkoztak, hogy csak külön módban tudják elképzelni az egy fejlövésből teljes páncélzatba öltözött ellenfeleket gyilkoló puskákat. Úgy tűnik, hogy valami megváltozhatott, hiszen JoeWo világosan kijelentette, hogy a harmadik szezonban ezek is megérkezhetnek.

Sőt, ha minden igaz a mozgások is fejlesztést kapnak a Warzone 2-ben majd, dinamikusabb, „smooth”-abb átmeneteket képezve az egyes mozgásfajták között. A snipereket illetően igazán megosztó témakörről beszélhetünk november óta. A közösség itt valóban két táborra szakadt az elmúlt hónapokban, mindkét felet meg tudjuk érteni valamilyen szinten. A fejlesztői statisztika lesz mérvadó ebben a döntésben, kíváncsian várjuk az elkövetkezendő egy-két hét bejelentéseit.

A Warzone 2 új funkciója buktatja le a csalókat – Tényleg sokan vannak!

 

×