Már be is jegyezték a védjegyeket.

Az elmúlt két hét igazán felpezsdítette mind a nemzetközi, mind pedig a hazai CS:GO közösséget is. A korábban csak pletyka szinten emlegetett Source 2 átállásnak egyre komolyabb, kézzelfoghatóbb jelei vannak. Március elején az elismert újságíró, Richard Lewis robbantotta a bombát, aztán később Steamen is lekövethető fájlváltoztatások formájában is igazolást nyertek.

A jelenlegi állás szerint gyakorlatilag egyetlen gombnyomásra van attól a Valve, hogy megkezdődhessen valamilyen béta szakasz. Továbbra is rengeteg a nyitott kérdés a frissítés nagyságát és jelentőségét illetően. Úgy tűnik azonban, hogy nem csak egy egyszerű CS:GO update lehet a Source 2 motorra való átállás.

CS2 vagy simán Counter-Strike? Mindkettő!

A Source 2 leakek és információk nagy ismerőse, Aquarius olyan területeken is kutat, melyre talán maga a Valve sem gondolt. Az Egyesült Államokban bejegyzett védjegyek keresése közben akadt meg a szeme pár igazán friss bejegyzésen. Úgy tűnik, hogy a Valve mind a Counter-Strike, mind pedig a „CS2” neveket védjegy alá helyeztetné, pár napja adták be a kérvényeket. 

Aggódni továbbra sem kell, az új frissítés 100%, hogy a meglévő CS:GO-hoz érkezik. Hatalmas esély van azonban arra, hogy a játék a béta időszakot követően „simán” Counter-Strike (2) néven folytatja majd tovább pályafutását. Ennek köszönhetően szinte borítékolható, hogy nem csak a játékmotor változott, rengeteg fejlesztésre is számíthatnak a felhasználók. A frissítés érkezésének időpontja továbbra is ismeretlen, ám az biztos, hogy szinte minden készen áll már a háttérben.

Nem olcsó a skin:

236 darab PS5-öt vehetnénk ennek a frissen elkelt CS:GO skin árából

 

×