Remélhetőleg már az utolsó simításokat végzik a fejlesztők.

A Valorant fejlesztői hétről hétre frissítik a PBE tesztszerveren található fájlokat. Néha semmilyen extra információt nem találnak benne a leakerek, ám a hétvégi adag bizony meg volt pakolva rendesen. Az adatbányászok egyből rá is vetették magukat az értékes tartalomra, nem is kellett csalódni az így talált hírekben.

A Riot Games munkatársai talán tudatosan, de az is lehet, hogy véletlenül olyan fájlokat is benne hagytak a játékban, mely nem a PC-s verzióra vonatkoznak. Nem idegen ez a multiplatform játékoktól, akkor is, ha nincs átjárás a platformok között. A fejlesztés során használt, jelen esetben Unreal Engine 4 fejlesztői eszközökön készül a mobilos, a PC-s, de még a konzolos változat is.

Hónapokon belül érkezhet is a mobilos béta?

ValorLeaks és társai rengeteg mobilos fájlt találtak a 6.06-os bétában. A fájlok állapota és száma azt erősítheti meg, hogy hónapokon belül valóban útjára indulhat majd a telefonokra szánt verzió is. Az újdonságok listája itt még nem ért véget, többek között az is kiderült:

  • Javában készül már egy újabb pálya
  • Hamarosan Killjoy is átdolgozás kaphat
  • Brimmstone Molly effektje is átdolgozásra kerülhet

Természetesen a fenti információk közül a mobilos változat hangozhat a legjobban. Sokan nem igazán szeretik ezt a vonalat, ám kétségtelen, hogy manapság ez az iparág fejlődik legjobban és leggyorsabban a gaming szektoron belül. Közös PC-Mobil meccsekre nem kell számítani, ám a Fortnite bebizonyította, hogy az sem lehetetlen.

Frissítést kapott a Valorant anti-cheatje – Ezekre kell odafigyelned

 

×