Nincs Windows-frissítés hiba nélkül.

A Microsoft rutinszerűen nyomta ki a Windows 11 legújabb 22H2 KB5023706 címkével ellátott, amúgy Moment 2-re keresztelt frissítését, ami egy csomó érdekes és hasznos újdonságot adott a rendszerhez – mint például egy keresősávot a Feladatkezelőbe. De ahogyan az lenni szokott, nincs Windows-frissítés orbitális hibák nélkül, úgy tehát most sem.

Az egyik legdurvább hiba miatt az PC-k SSD-jének sebessége drámaian bezuhant, sok helyütt a felére, de nem ritka az 50%-os írási-olvasási sebességromlásnál is komolyabb mértékű lassulás. A legtöbb érintett felhasználó az Adata XPG SX8200 Pro 1TB SSD-ben éreztek ekkora lassulást, akik miután eltávolították a frissítést, minden visszaállt a régi gyorsaságra.

Sajnos nem a belassuló SSD az egyetlen probléma, amit a Moment 2 okozott. Többen is állandó kék halál képernyőről számolnak be, ami előtte nem volt jellemző, és ami miatt még az update törlése is kihívást jelent. De nem kevesen hirtelen használhatatlan alkalmazásokról és problémás WiFi-kapcsolatokról is beszámoltak, amit minden esetben a rendszerfrissítés telepítése után tapasztaltak.

A Microsoft valószínűleg tud az égető hibáról, és már dolgoznak a megoldáson, addig viszont minden Windows 11 használónak azt javaslom, hogy SEMMIKÉPP SE telepítse a 22H2 KB5023706 frissítés csomagot. Ezzel remélhetőleg csak pár napot, maximum hetet kell várni, amíg a javítás meg nem érkezik.

via – TechSpot

Ezt is olvasd el:

Így néznének ki a kedvenc film-sorozathőseink és popkulturális ikonjaink animációs filmként

 

shop.leet.hu
×
blank