A Warzone 2 játékosok most arra használhatják a játék legújabb funkcióját, hogy kiderítsék, milyen sok cheater van a játékban.

A fejlesztőknek köszönhetően a Warzone 2 folyamatosan alakul és változik, sőt a játékosok nagy örömére olyan funkciók és frissítések érkeznek, amiket régóta várt a közösség. A Warzone 2 Season 2 Reloaded frissítéssel végre megérkezett a ranglista (leaderboard), amit sokan már a megjelenéskor szerettek volna látni a Battel Royale játékban. A funkció nagyon hasznos a statisztikák megfigyeléséhez, van még egy dolog, amire kiválóan alkalmas. Lebuktatni a csalókat.

A játékosok most arra használják a Season 2 Reloaded ranglistáit, hogy kiszúrják, hány csaló garázdálkodik a játékban.

Erre jó bizonyíték egy Reddit felhasználó posztja, melyben azt írja: „mivel most már van BR ranglistánk, világosan láthatjuk, mennyire elszabadultak a csalók”. Ehhez persze egy képet is mellékelt, melyen egy Warzone 2 leaderboard látható, a krit-sebzésben a legmagasabb pontot elért játékosokról.

Since now we have a BR leaderboard, we can clearly see how rampant some cheaters have been
by u/epicdai in CODWarzone

A ranglista első helyén látható playerek elképesztő statokkal rendelkeznek, valaki például 71,19%-os fejlövési százalékkal, néha 16-17 fejlövéssel meccsenként. Mondani sem kell, a kommentelők többsége nehezen hiszi, hogy ezeket az eredményeket a játékosok csalás nélkül érték el. Egy kommentelő még azt is állítja, hogy összefutott a listán szereplő játékosok egyikével.

„Tegnap kinyírt az az OTF nevű csávó egy rakás embert…. soft aim 100%….. most már mindent értek” – mondta.

Emiatt persze ismét a RICOCHET anti-cheat rendszerét teszik felelőssé, mely sokak szerint egyszerűen nem működik rendesen. Persze a legtöbb játékos úgy gondolja, a leaderboard pont arra jó, hogy lebuktassák őket. Ha furcsa statot találni itt, egyszerűen mehet a report és a vizsgálat.

Azonban még ha a funkció segít is, a közösség egyértelműen úgy érzi, hogy a Warzone 2-ben elszaporodtak a csalók, amit ez a lista még inkább bizonyít. Ez persze sokak lelkesedését el is rontja, megoldás egyelőre pedig nincs.

Ez is érdekes:

Hihetetlen, de 2023 legjobb játékai közül csak egy mai darab

 

×