Még csak találgatni tudunk az este érkező FUT Ballers promó kapcsán, ugyanis ehhez foghatót eddig még nem élesített sosem az EA Sports.

Még csak találgatni tudunk az este érkező FUT Ballers promó kapcsán, ugyanis ehhez foghatót eddig még nem élesített sosem az EA Sports. A napokban kiderült, hogy a NumbersUp eseményhez hasonlóan, fejlődő lapok lesznek a FUT Ballers reflektorfényében, azonban azt nem tudtuk, hogy milyen formában lesznek majd fejleszthetők a lapok.

A legfrissebb információk szerint speciális lapok nem lesznek a csomagokban, a FUT Ballers kártyák csak és kizárólag Objective, illetve SBC formában jelenhetnek meg a játékban.

 

Ami viszont extrán érdekessé teszi a promót, hogy FUT Sheriff értesülései szerint amint teljesítettünk egy lapot az SBC-szekcióban, kapunk hozzájuk különféle feladatokat, amikkel fejleszthetjük az új lapunkat. A „Play to Style” kifejezés kulcsszerepet fog játszani a FUT Ballers esemény során, a közösségen belül pedig sokan arra tippelnek, hogy saját szájízünk szerint fejleszthetjük majd a lapokat különféle feladatokkal.

Új traiteket kaphatnak majd a lapok, akár Skill Moves, vagy Weak Foot fejlesztést, de ha sebességre van szükségünk, akkor könnyen lehet, hogy kapunk arra is opciót, hogy a Pace statokat növeljük a feladatokkal.

A potenciál hatalmas a FUT Ballersben, ha nem baltázza el az EA Sports, a FIFA játékok történetének legjobb Ultimate Team eseménye lehet.

Ezt olvastad már?

Kell a pénzünk az EA-nek! – Ezek a csomagok érkeznek hamarosan a FUT-ba

 

×