Az abszurd helyzet előtt a játékosok is értetlenül állnak: a fejlesztők a Lachmann Subhoz buffoltak egy mellékletet, ami nincs is.

A Modern Warfare 2019-hez és a Call of Duty: Vanguardhoz hasonlóan az Infinity Ward a Modern Warfare 2 esetében is megtartotta a „Reloaded” frissítéseket. Ezek az update-ek jellemzően a szezon felénél jönnek, és lehetőséget adnak a fejlesztőknek arra, hogy kijavítsanak pár dolgot, amit eredetileg nem sikerült túl jól. Az MW2 Season 2 Reloadedben is fejlesztettek kicsit néhány fegyveren, plusz bevezettek egy új pályát és egy új fegyvert is, de

az igazi bravúrt egy nem is létező kiegészítő javításának készre jelentésével érték el.

Mintha egy elcsalt közbeszerzést látnák: „papíron” végülis elkészült a Lachmann Sub Nebula Barreljének feljavítása, aminek tételeit fel is sorolják: jobb a sebzés hatótávolsága és a visszarúgás-szabályozás is. Csak éppen az a probléma, hogy ez az eszköz nem létezik a játékban – jegyzi meg a Dexerto.

Forrás: ActiVision

A Lachmann Sub tartozékot annak ellenére erősítették meg az MW2-ben, hogy valójában nincs is – vette észre egy redditező, KNEXIUM aki a nem létező melléklet buffját „fun factként” osztotta meg a többi játékos számára. Voltak, akik azt hitték, egyedül csak ők szúrták ki a buffot, és zavarba is jöttek, amikor hiába keresték a kiegészítőt a játékban.

„Láttam ezt a javítási jegyzetekben, és nem tudtam rájönni, hol találom. Ez b@szottul vad” – írta az egyik. „Őszintén, ember: ez őrület. Jól mutatja, hogy milyen kevés minőséget és gondosságot fektetnek ebbe a játékba” – tette hozzá egy másik.

„Valószínűleg úgy buffolták, hogy azt hitték, rossz, mert senki sem használja, és elfelejtették, hogy nem is tették bele a rohadt játékba”

– elmélkedett egy másik játékos.

Egyelőre nem tudni, hogy a fejlesztők foglalkoznak-e a hibával, vagy csendben továbblépnek anélkül, hogy túl nagy felhajtást csapnának körülötte. Mi az utóbbira tippelünk, mert elég ciki lejelenteni egy olyan kiegészítő javítását, ami nincs is.

Azért van jó hírünk is:

Örömhír a Call of Duty rajongóknak – Így javul a Warzone 2 és MW II hangja

 

×