Friss hírek szerint amennyiben egy bugos Windows-t máshogy nem lehet aktiválni, a Microsoft support a kalózszoftverekhez nyúl.

Nagyon érdekes, és szinte hihetetlen dologra derült fény a Microsoft terméktámogatások kapcsán. Egyre több felhasználó számol be ugyanis arról, hogy a Microsoft support gyakorlatilag kalózszkriptekhez nyúl, amennyiben másképp nem sikerül aktiválni egy Windows-rendszert. Ahogy arról a PCFórum is beszámolt, egy konkrét esetben egy felhasználó, aki hivatalos Windows-t vett, de sajnos hivatalos úton képtelen volt aktiválni a rendszerét, valószínűleg egy hiba miatt, igen érdekes dolgot látott. Miután a Microsoft supporthoz fordult, szintén megküzdöttek a problémával, végül

távoli segítségnyújtással, kalózszoftverrel aktiválták a Windows-t. Igen, cracket használtak.

 

Elmondása szerint kizárható, hogy csalók tevékenykedtek a gépén, hiszen hivatalos Windows-terméktámogatáshoz fordult, ő maga hívta őket. Nem sokkal azután, hogy a Twitter bejegyzés megjelent, egyre többen számoltak be hasonló esetről. Sőt: több esetben az is kiderült, hogy a Microsoft munkatársai ilyenkor arra kérik a felhasználókat, hogy hallgassanak a történtekről.

Lehetséges, hogy néha a nem hivatalos módszer jobban működik a hibás Windows-példányok esetében, ám ez még így is nagyon durva. A Microsoft egyelőre nem kommentálta a dolgot.

Ezt láttad már?

4 dolog, amiben a PS5 jobb, mint az Xbox Series, és 4, amiben az Xbox a nyerőbb

 

×