Nem tarthat minden örökké, így a FUT Fantasy esemény is a végéhez közelít.

Nem tarthat minden örökké, így a FUT Fantasy esemény is a végéhez közelít. Péntek este 19 órakor kikerülnek a csomagokból a szóban forgó tartalmak és helyettük új promó, a FUT Ballers veszi kezdetét a játékban.

Azért is kerültem azt a kifejezést, hogy FUT Ballers lapok váltják fel a csomagokban a FUT Fantasy lapok helyét, mert ha lehet hinni a híreszteléseknek, nem ez fog történni.

A FUT Ballers promó alatt lehetséges, hogy lesznek speciális lapok a csomagokban, de az esemény elsősorban SBC lapokra és Objective-ekre fog koncentrálni.

New Loading Screen — FUT Ballers from FIFA

 

A tematika pedig hasonlítani fog a tavalyi Numbers Up eseményre, ami egyébként az Adidasnak és az EA Sportsnak egy közös projektje volt. A Numbers Up lapok voltak azok a narancssárga lapok, amik hónapokon keresztül fejlődtek és a fejlődési ciklus végén valamelyik statjuk 99-re emelkedett. Így kaptunk 99-es Pace-szel megáldott Joao Felixet, vagy 99-es Dribblinggel aprító Eder Militaot.

Maga az esemény hatalmasat bukott egyébként, a FIFA játékosok egyáltalán nem kedvelték a koncepciót, s valljuk be, valahol mindez érthető is volt.

Most viszont új köntösbe bújik a koncepció, remélhetőleg átgondolt rendszerrel. Most nincsenek hónapok hátra a TOTS-ig, így bizakodva várjuk, hogy milyen formában, vagy milyen gyorsan fejlődnek majd a FUT Ballers játékosok.

A borítóképen a tavalyi Numbers Up promó képe látható.

Ezt olvastad már?

Jól jönne a régi rendszer: Újabb többmilliós FIFA SBC a láthatáron

 

×