Egy ravasz YouTuber megépítette a világ valószínűleg legnagyobb Nintendo 3DS-ét, kiegészítve néhány exkluzív funkcióval.

Azok, akik imádják a Nintendo konzoljait, bizonyára nagy előnynek tartják a hordozhatóságot, és azt a tényt, hogy a konzolt gyakorlatilag bárhol, bármikor elő lehet kapni a táskából, zsebekből. Nos, a most bemutatott Nintendo 3DS konzollal ez nem fog menni. Sőt valószínűleg ez lett a világ legnagyobb 3DS-e, miközben tartalmaz minden olyan funkciót, amit az eredeti konzol. Bár a 3DS-t hivatalosan már évek óta nem forgalmazzák, még mindig komoly rajongótábora van a rengeteg játék és a dizájn miatt.

Íme a világ (valószínűleg) legnagyobb Nintendo 3DS-e.

A BigRig Creates nevű YouTuber a 3DS alapvető tulajdonságait tartotta szem előtt legújabb projektjénél, de ezeket kiegészítette mikrofontámogatással, kamerákkal, mozgásvezérléssel és érintőképernyővel is. A készülék hasonlóan működik, mint a világ legnagyobb laptopja, amit nem is olyan rég mutattunk be. BigRig Creates ráadásul videójában azt is bemutatta, hogy hogyan rakta össze az óriáskonzolt.

 

A 3DS a Nintendo legnagyobb sikertörténete volt a 2010-es évek elején, miután a sikeres Nintendo DS megszűnt. Bár a legtöbb Nintendo rajongó azóta áttért a Nintendo Switchre, sokan még mindig ragaszkodnak a 3DS-ükhöz. Bár nem mindenki képes saját óriás 3DS-t készíteni, a 3DS népszerűsége nem fog egyhamar csökkenni.

Ezt láttad már?

Elképesztően király játékokkal bővül márciusban a PS+ óriási játékkínálata

 

shop.leet.hu
×
blank