Furcsa nyilatkozatban temeti a John Wick filmeket a rendező, aki Reeves-szel együtt kiszállna, bár egy japán turnén még meggondolhatják a dolgot.

Tényleg a színész és Chad Stahelski rendező viszkizésén múlik, hogy lesz-e folytatása az utóbbi évek valószínűleg legjobb akciófilm-sorozatának? John Wick már a 4. felvonás jövő heti premierjére fényesíti a fegyvereket, de megbízható forrásoktól már korábban kiszivárgott, hogy tervben van az ötödik rész. Éppen ezért meglepő, hogy

a rendező közölte: Keanu Reeves és ő végzett John Wickkel.

Egész pontosan úgy fogalmazott: a maguk részéről hagynák a sorozatot „megpihenni”, amiben nincs benne a véglegesség (akármelyik oldalról szemléljük), mégis, Stahelski nyilatkozata búcsúnak tűnik. A The Hollywood Reporternek nyilatkozva elárulta, hogy egyetlen kibúvó még lehet a döntés alól, de ez nem a gyártó filmstúdió, hanem a két filmes igénye: egész egyszerűen attól teszik függővé, hogy hozzányúlnak-e valaha új John Wick alapanyaghoz, hogy lesz-e elég jó ötletük a folytatáshoz.

„A Wick-filmek valami furcsa oknál fogva elég kései premierdátumot kapnak Japánban. Általában három hónappal később kezdik vetíteni. Ha ezúttal is így lesz, akkor szeptemberben tartunk egy japán turnét. Ez egy hosszú közös út lesz Keanuval, amikor leülünk majd az Imperial Hotel Scotch Bárjába és megbeszéljünk mit gondolunk.

Bedobunk pár húszéves viszkit, és leírjuk az ötleteinket a szalvétára. Ha ezek az ötletek működnek, talán készítünk még filmet együtt”

– nyilatkozta rejtélyeskedve a rendező. Reméljük, hogy a tokiói luxusszálloda tényleg jó viszkit tart, mert ezek szerint rajtuk múlik a Wick történetek folytatása. A 4. felvonás március 23-án érkezik a mozikba.

Előzetest itt mutattunk hozzá:

Még mindig verhetetlen Keanu Reeves a John Wick 4. előzetesében

 

×