A Sony márciusban egészen komoly újdonságokkal örvendezteti meg a PS Plus előfizetőket.

A Sony amióta elindította a Game Pass riválisának szánt játékszolgáltatását, a megújult PS Plus-t, azóta veszett tempóban dagasztja egyre gigantikusabbá az egyébként sem kicsi játékkatalógust. A PS+ drágább csomagjaiban elérhető játékkölcsönző már az indulásakor több száz címet sorakoztatott az előfizetői elé, az elmúlt hónapokban viszont irdatlan sok újdonsággal garantálja az örök időkig tartó szórakozást.

2023 márciusa is hasonlóan fog telni, amikor a Sony nem kevesebb, mint 17 újabb játékkal örvendezteti meg a PS Plus előfizetőket. Ebből 14-et az Extra és Premium-tagok kapnak, melyek jellemzően kurrens, az elmúlt évek sikercímeiből állnak, míg három kult-klasszikus címmel kizárólag a drágább csomag előfizetői gazdagodnak.

PlayStation Plus Game Catalog lineup for March revealed 

Márciusban pedig több nagyágyúnak is örülhetünk, a Life is Strange: True Colorst például mindenkinek ajánlom, aki szereti a fantasztikus, drámával nem kicsit tarkított kalandokat, de az akciójátékok szerelmesei is megtalálhatják a számításaikat az Uncharted gyűjteményes kiadásában, a Rage 2-ben, vagy a Ghostwire: Tokyo-ban, az anime rajongók pedig a kifejezetten jól sikerült Dragon Ball: Kakarotban élhetik újra Son Goku és barátai legnagyobb kalandjait.

Ezeket a játékokat kapják a PS+ Extra és Premium előfizetők március 21-én:

Ezekkel bővül a PS+ Premium Classic kínálata szintén március 21-én:

  • Ridge Racer Type 4 (PS1)
  • Ape Academy 2 (PSP)
  • Syphon Filter: Dark Mirror (PSP)

Ezt is olvasd el:

Hogyan és mivel bővítheted a PS5 és az Xbox Series X|S tárhelyed?

 

×