Voltak érdekes alternatívák, de úgy tűnik, hogy a februári POTM választást is Kylian Mbappé nyerte a francia ligában.

Voltak érdekes alternatívák, de úgy tűnik, hogy a februári POTM választást is Kylian Mbappé nyerte a francia ligában.

Egy 92-es összértékű POTM Mbappét már teljesíthettünk télen, akkor a francia támadó garantált SBC-je körülbelül 1,8 millió Coint ért. Mivel egy kirakósról van szó, így ezt az összeget szignifikánsan csökkenthettük fodderekkel, s mivel akkoriban dübörgött a TOTY-időszak, sokan a felhalmozott csomagjaikból esett lapokat vissza is tudták forgatni a fiatal gólvágó új lapjába.

 

A közösségen belül már mémmé vált POTM Mbappé szerepeltetése, Danny Aarons még olyan videót is készített, amiben ajándék győzelmet, vagy gólokat adományozott olyan játékosoknak, akiknél nem szerepelt Mbappé, vagy Jairzinho.

 

Nos, mivel a leakek szerint ismét Mbappé kapja a Ligue 1 hónap legjobbjának járó SBC-jét, ismét a klubunk mélyére lehet nézni, ha szeretnénk a csapatunkban tudni. Azoknak, akiknek már van egy 92-es összértékű a csapatukban, valószínűleg nem lesz megérős választás, de ezzel a lehetőséggel javíthatnak azok, akik az „első felvonásból” kimaradtak.

Érdekesség egyébként, hogy korábban a FIFA Ultimate Teamben volt lehetőség szignifikánsan lecsökkenteni egy ilyen lap árát, ha eldaráltuk a korábbi verziót. Sőt, olyan is előfordult, hogy csak a korábbi kiadások felhasználásával lehetett egy lapot feloldani. Vagy éppen ott voltak azok az Icon csomagok, amiket egy Icon „feláldozásával” lehetett teljesíteni. Egy ilyen 2 millió környéki érték esetében nagyon jól tudna jönni ez a funkció, kár, hogy már eltörölte ezt a rendszert az EA Sports.

Ezt olvastad már?

FIFA nosztalgia: Ilyen volt a játék 20 évvel ezelőtt

 

×