Mindenkinek az az álma, hogy full meta FIFA csapattal vághasson neki a Weekend League-nek.

Mindenkinek az az álma, hogy full meta FIFA csapattal vághasson neki a Weekend League-nek. Ezért nyitunk csomagokat és ezért igyekszünk a lehető legtöbb Coint felhalmozni, ugyanis ha tetszik, ha nem, a meta játékosok megkönnyítik a győzelmet.

Na, de kik számítanak jelenleg a leginkább metának?

A kérdésre nehéz válaszolni, ugyanis a játékstílusok különböznek. Viszont, ha érdekel minket az irány, néha érdemes ránézni egy-két profi mérkőzésre.

Szerencsére pont a napokban került megrendezésre az eMLS Cup döntője, ahol Nraseck és Paulo Neto csapott össze egymással. Ezekben a regionális kupákban az az érdekes, hogy az adott ligából kell használniuk pár lapot az indulóknak, ezzel is színesítve a játékos repertoárt. Mivel az MLS nem túl kompetitív, így mindkét játékos használta Balet, Thiago Martinst, Carlos Coronelt és Chiellinit a csapatában, további töltelékként pedig felbukkant a villámgyors Yedlin, valamint Jones is.

Ám ennyi volt a megkötés, rajtuk kívül szabadon garázdálkodhattak a játékosok. A helyzet pedig az, hogy egyik profi sem feszült bele a kreativitásba.

 

A jelenlegi profi meta szerint Ramos és Lúcio a két legjobb középhátvédje a FIFA 23-nak. Így aki kiszedte előbbit, az most megveregetheti a saját vállát. A többi játékoson pedig nagy valószínűséggel senki sem fog meglepődni, ott van Marvel Al Owairan, TOTY Gullit, Fantasy Ginola, Prime Ronaldo és World Cup Team of the Tournament Mbappé.

Ahhoz, hogy valakinek ehhez hasonló full meta kerete tudjon lenni, alsó hangon 45 millió Coinnal kell rendelkezni. Félelmetes!

Ezt olvastad már?

Brutális lap lehet FUT Fantasy Morientesből és Papinből

 

×