Új hetet kezdtünk, de ez nem állítja meg a leakereket abban, hogy töretlenül dobálják kifele a forrásfájlok között megtalálható új lapokat a Twitterre.

Új hetet kezdtünk, de ez nem állítja meg a leakereket abban, hogy töretlenül dobálják kifele a forrásfájlok között megtalálható új lapokat a Twitterre. Az egyik legfrissebb leak egy elsőre totálisan indokolatlan kártyáról szól, ám ha kicsit kutakodunk, rájöhetünk, hogy több bújhat meg a felszín alatt.

 

FUT Sheriff új tudja, hogy Rashica kaphat hamarosan FUT Fantasy SBC-t. A koszovói játékos nemzetiségét tekintve szinte biztos, hogy képtelen lesz kompetens linkeket adni csapatunknak, ahogyan a Galatasaray (török liga) kapcsolatok sem számítanak túlságosan a játékban.

Ám, ha rendes alapstatokkal látják el őt a kanadai fejlesztők és nem pakolják az egekbe az árát, Rashica teljesítése még indokolt is lehet.

A koszovói támadó ugyanis amikor csak tudott, pályára lépett a Galatasaray színeiben, s mindezt tette úgy, hogy a klubja az elmúlt 14 meccsén nem kapott ki. A FUT Fantasy promó során pedig mind a győzelmek, mind a veretlenség, s mind pedig a eredményesség (gólok, gólpasszok) számít.

Ha a csapat, illetve a játékos formáját nézzük, Rashica lapja könnyedén fejlődhet akár négyet is a közeljövőben, úgy pedig, ha olcsó az SBC, még prémium super-sub is válhat belőle.

Ha csurran-cseppen némi duplicate fodder a csomagnyitogatások, vagy a Weekend League után, nem biztos, hogy butaság lesz Rashicába forgatni őket.

Ezt olvastad már?

Lezajlott az eMLS FIFA 23 Cup döntője, ezt a két csapatot használták

 

×