A fejlesztők ismertették a részleteket.

Napokon belül megérkezik a Warzone 2 és Modern Warfare II második közös szezonjának legnagyobb frissítése. A Reloaded nevet viselő csomagok az elmúlt években mindig a 4. héten érkeznek, ezúttal sem lesz ez másképp. Új fegyver, egy új 6v6 map és több finomítás is várja majd a játékosokat. A nerfek és buffok sem maradhatnak el, ám azok pontos listáját csak szerdán tudhatjuk meg.

A fejlesztők azonban a hétvégén több apró információt is megosztottak. Tudhatjuk, hogy combos gyengítést kaphat a KV Broadside, ezúttal pedig egy kifejezetten örömteli hírt posztoltak a Twitter oldalukra. Ezúttal is az Infinity Wardot érte a megtiszteltetés, hogy ismertessék a játékosokkal a friss és ropogós változásokat.

Jelentősen javulhat a játék hangja!

Több szinten is számíthatunk javulásra, végre nem kell külsős Windows beállításokban kutakodnunk, ha hallani is szeretnénk valamit. Nézzük is ezeket:

  • Több hibajavítás is érkezik a lépéshangokkal kapcsolatban, az általános hangerő és hallhatóság is jobb lehet
  • Mostantól a homokon lépkedés is hasonló hanghatásokkal jár, mint a betonon vagy a sima földön való lépkedés
  • A PC-s játékosok mostantól választhatnak, hogy sztereó vagy egyéb térhangzást használnának-e szívesebben

Az utolsó változtatás nem véletlen, hiszen több esetben is a magától akcióba lépő térhangzást okolhatjuk a hiányzó hangokért. Ez ismét minőségi javulással járhat majd sokaknál. A frissítést követően alapértelmezetten sztereóra állítja magát a játék, az esetek jelentős százalékában nem is érdemes ehhez hozzányúlnunk.

Három Call of Duty játék is megérkezett Steamre – Brutál akciókkal várnak

 

×