A PBE tesztszerverekre megérkeztek a javítások.

Múlt hét közepén elstartolt a Valorant legújabb szezonja, az Episode 6 Act II. Ezúttal új pályát nem kaptunk, ám egy friss ügynök színesíti az amúgy sem szerény felhozatalt. A Gekko nevet viseli, képességeiben pedig hangsúlyos szerepet kapnak különféle lények, talán a Valorant egyik legfurcsább karakteréről beszélhetünk. Ahogy azt várni lehetett, az első napok tapasztalatai után a fejlesztők máris hozzányúlnak valamilyen módon, a PBE tesztszerverre már fel is kerültek ezek a változások.

Nézzük is, hogy mi vár ránk az e heti Valorant frissítésben Gekko fronton!

Kimondott nerfekről és buffokról még nem beszélhetünk, inkább finomítások és apró hibajavítások voltak terítéken a Riot Games programozóinál. A pontos lista a következő:

  • A Wingman (Q) képesség „okosabb” lett, a magasabban fekvő plantolási helyeket is helyesebben kezeli. Korábban előfordult, hogy egy-egy ilyen szituációnál a fél pályát megkerülte a lény.
  • Több szinten is javítottak Gekko képességeinek hanghatásain. A Mosh Pit robbanási effektjei sem maradtak a régiek, illetve Dizzy (E) esetében már hang alapján is el tudjuk dönteni, hogy felénk (vagy társaink felé) repül-e a lény.
  • Javítottak a grafikus, VFX effekteken is. Új effektet tapasztalhatunk, ha Gekko visszaveszi az adott képesség orbját, de az Agent Select képernyőn is jobb teljesítménnyel várja a játékosokat a Valorant.

A frissítés várhatóan szerda délelőtt érkezhet meg az európai szerverekre.

Borító: YT

Nem kezdte jól a rájátszást a Rapid Ninjas – Valorant East: Surge Playoff 2. nap

 

×