A klasszikus akcióhős idén tényleg újjáéled konzolokon és PC-n, csak éppen többet kell rá várni. De legalább kiadtak hozzá egy Cyberpunkot idéző előzetest.

A Cyberpunk világát idéző, egyelőre komótos, de annál véresebb trailer szerintünk még nem tükrözi tökéletesen, hogy milyen lesz a Robotzsaru videojátékos visszatérése, de az az aggodalmunk legalább szertefoszlott, hogy a Nacon az alacsonyabb korhatárbesorolásért elfinomkodja a game-et.

Nem, ez kitűnően lemintázza a képregény és a filmklasszikus brutalitását.

Forrás: Nacon

A most már bizonyosan 18+-os FPS-t az a Teyon fejleszti, akiknek a 2019-es Terminator: Resistance-t is köszönhetjük. Láthatóan azzal az igénnyel készült a játék világa, hogy visszaadja a jövő Detroitjának mocskos sikátorait és bűnös éjszakáit. De ebből egyelőre nem sok mindent mutattak meg a csütörtöki Nacon Direct prezentáción. Az ugyanakkor biztosnak tűnik, hogy a játék annyira vérmocskos lesz, amennyire az egy RoboCop sztoritól elvárható.

 

A RoboCop: Rogue Cityt eredetileg 2023 júliusára jelentették be, de a Nacon jelezte, hogy ez már biztosan nem fog összejönni. A kiadás szeptemberre csúszik – akkor PlayStation 5-re, Xbox Series X/S-re és PC-re érkezik meg (Steamen és Epicen), viszont a korábban bejelentett Nintendo Switch premierről ezúttal mélyen hallgattak – hívja fel a figyelmet a VGC. Azért zárjuk egy jó hírrel a dolgot: a Robotzsaru páncéljába zárt Alex Murphy szerepében visszatér az eredeti film színésze, Peter Weller.

Kúpalakú kuzinja már a valóságban is őrzi a rendet:

Amerikában már a Robotzsaru járőröz, és legnagyobb ellenfele a lépcső

 

×