Március eleje van, vagyis hamarosan esedékes pár Player of the Month SBC a FIFA 23 Ultimate Team módjában.

Március eleje van, vagyis hamarosan esedékes pár Player of the Month SBC a FIFA 23 Ultimate Team módjában. Az elmúlt hónapok igazán erősre sikeredtek, a Ligue 1 például szolgáltatott nekünk Mbappé, illetve Ben Yedder lapot is. A Premier League rajongói sem csüggedhettek, ugyanis onnan meg Marcus Rashfordot sikerült delegálni, akinek a lapját biztosan sokan teljesítették az elmúlt hetekben.

Ami viszont érdekes, hogy hamarosan újabb Rashford lap érkezik, ugyanis minden jel arra utal, hogy a februári legjobb is az angol támadó lett a szigetországi ligában.

 

A POTM kártyák esetében nem csupán statokat boostolhatnak a fejlesztők, hanem Work Rate-et, Skill Movest, Weak Footot és akár új pozíciókat is kaphatnak a lapok. Most minden szem Rashfordra tapad, ugyanis, ha megkapja a 4-es Weak Footot és/vagy a High/Low Work Rate-et, a FIFA 23 egyik legjobbja lehet majd.

 

Egy másik leak, hogy a Serie A legjobbja is a forrásfájlok között pihen már. Kvaratskhelia, a Napoli fiatal, bomba formában futballozó tehetsége kaphat hamarosan POTM lapot. A Future Stars lapja őrületesen jó lett, a játékosnak ugyanis 4 csillagos trükkjei is vannak az 5 csillagos Weak Foot mellé. A Work Rate is High/Med, vagyis a támadóharmadban kiválóan lehet rá támaszkodni. S míg a Future Stars lapja 90-es összértékkel rendelkezik és több mint 500 ezer Coint ér, az új POTM lapja valószínűleg csak 86-87-es lesz és árban a töredéke elődjének.

Ezt olvastad már?

Bíróságra kerültek, 10 millió eurós büntetést úszott meg az EA Sports

 

×