Morientes és Papin ugyan mindketten kaptak World Cup (Marvel) Hero kártyát, ám egyik sem volt metameghatározó sem akkor, sem pedig most.

Morientes és Papin ugyan mindketten kaptak World Cup (Marvel) Hero kártyát, ám egyik sem volt metameghatározó sem akkor, sem pedig most. Mindkét lapot teszteltük, Morientes egy szórakoztató erőcsatár volt, de nem tudta felvenni az olyan játékosokkal a versenyt, mint Centurions Ibra, vagy éppen Cantona, esetleg Haaland. Papin már egy fokkal jobb volt, könnyebben lehetett vele forogni a tizenhatoson belül és még a passzokat is jól szórta, viszont nem volt elég gyors, így nem felelt meg a meta kritériumainak.

 

Most mindketten új lehetőségeket kapnak, Morientes és Papin ugyanis bekerültek a FUT Fantasy Team 2 keretébe is, így nemcsak, hogy új verziót kapnak, de még akár fejlődhetnek is.

S jó eséllyel fognak is, ugyanis mindkettőt kiváló csapathoz kötötte az EA Sports. A forrásfájlok szerint Papin a Marseille teljesítménye alapján fog fejlődni, Morientes pedig a Real Madrid formájától fog függni.

Mindkét keret jó formát tudhat magáénak, a Marseillet legutóbb csak a PSG tudta megfogni, de ha szeretnének a bajnokságban a dobogón végezni, tartaniuk kell a lendületüket. Ez igaz a Real Madridra is, akik rendesen le vannak szakadva a Barcelonáról, így a blancóknak sem fér már bele a hiba a bajnokság hátralévő idejére.

Ezt olvastad már?

Bíróságra kerültek, 10 millió eurós büntetést úszott meg az EA Sports

×