A fejlesztők hivatalosan is leleplezték a szezonközi frissítést.

Ahogy arra számítani lehetett, a Call of Duty fejlesztői ismét megszólaltak a jövő héten esedékes Reloaded frissítés kapcsán. A szezonközi frissítések mindig kisebbek a szezonváltó csomagoknál, ám ezúttal sem fogunk unatkozni, az már biztos. A nerfeket és buffokat ezúttal sem tudjuk előre, ahogy a lenti információk is tartogathatnak még meglepetéseket. Ennek ellenére szép kis listát lehet írni arról, hogy mi is vár minket a Reloaded megérkezése után pár perccel. A hétvége folyamán és jövő hét elején további, sokkal részletesebb blogbejegyzésekre is számíthatunk. 

Nézzük is, hogy mivel készülnek a Call of Duty fejlesztői jövő hét közepétől!

  • Március 10-én ünnepeljük a Warzone 3. születésnapját. A fejlesztők a Reloaded frissítést követően több ingyenes ajándékkal is meglepik majd a játékosokat. Blueprint, fegyver Charm és Calling Card is a gyűjtemény részét képezi majd. A pontos lista ismeretlen, a fejlesztők meglepetésnek szánják ezeket a kozmetikai tárgyakat.

  • Élesedik a Warzone Season 02 Raid, exkluzív Captain Price skint gyűjthetünk majd be. A történet az első szezon Atomgrad Raid folytatása lesz majd. A játékosok ezúttal is Trioként vethetik vele magukat a kalandozásokba.

  • Új multiplayer módokra is készülhetünk: All or Nothing, Drop Zone és One in the Chamber.

  • Megérkezik a Season 2 utolsó fegyvere is, a Tempus Torrent – Küldetésekkel vagy fizetős Bundle segítségével oldhatjuk fel. A fegyver a Marksman Rifle kategóriát erősíti majd. Az alap tárkapacitása 20 lesz majd és a tűzgyorsaságára sem lehet panasz. Általában két lövésből terítheti le ellenfeleinket, közelharci fegyverrel megtámogatva igazán ütős választás lehet majd.

  • Szent Patrik napja alkalmából zöldbe öltözik Al Mazrah, a szivárvány sem maradhat majd el. Természetesen fizetős Bundle is érkezik, hogy teljesen át tudjuk élni az ünnep hangulatát.

  • Érkezik egy új 6v6 multiplayer pálya is, a Himmelmat Expo. A pálya a fejlesztők szerint Európában kapott helyett, egy hegyoldalban.
  • Javulni fog a Party Queue – Automatikusan becsatlakozhatunk ismerőseink lobby-jába, beszélhetünk velük úgy is, hogy ők még aktív meccsben vannak, ennek köszönhetően garantáltan nem maradunk ki a következő meccsből. Sokkal felhasználóbarátabb élménnyel találkozhatunk majd.
  • Ezúttal sem maradunk új skincsomagok nélkül. Április közepéig rengeteg fizetős Bundle szinesíti majd a Call of Duty Store részlegét.
  • A Ronin küldetések kibővülnek, melyek segítségével extra camo-kat gyűjthetünk majd be minden egyes fegyverkategóriára. Ehhez fejlövéseket kell begyűjtenünk, AR, LMG, SMG stb. fegyverekkel. Igen, sajnos ninden kategóriára külön.

A Season 2-es frissítés jövő hét szerdán, március 15-én érkezik. Magyar idő szerint délután 18:00 órakor startolnak el az új tartalmak, remélhetőleg komolyabb gondok nélkül.

Érdemes kiélvezni addig ezeket a fegyvereket:

Teljesen megváltozott az élmezőny – Ezek most a Warzone 2 legjobb fegyverei

 

×