Na ezt biztosan sokan nem látták jönni!

A Probuildstats statisztikáit elemezgetve észrevehetjük, hogy a magas ELO-val rendelkező- és profi játékosok mostanában előszeretettel választják Cho’Gathot az ADC szerepkörbe. A fő oka annak, hogy ez a húzás jelenleg 52 százalékos győzelmi aránnyal rendelkezik, az az, hogy jelenleg egy domináns tank metát élünk. Ha Cho’Gath egy tankkal vagy bármilyen erős CC-támogatással párosul, a játékosok könnyedén all-in-ezhetnek az ellenséges ADC-re, s a játék jelenlegi állapotát nézve relatíve gyorsan el is takaríthatják azt.

Ezen kívül Cho’Gath’s Rupture képessége erős alapsebzést kapott, ráadásul a Void bajnok szépen scale-el (skáláz) a késői játékban, ahol könnyedén túltesz az ADC-ken a csapatharcokban.

A legtöbb profi Arcane Comettel játssza, mellé a Manaflow Bandet, Transcendencet és Scorch-ot szokták választani. A másodlagos rúnák esetében a játékosok főként a Resolve fát hozzák, a Second Wind és Overgrowth segítségével masszív korai ellenállást tudnak felhalmozni.

Persze, akik eddig is nyitva tartották a szemüket, ezen az új cheese-választáson nem lepődnek meg. Már egy ideje posztolt erről a pickről Nick „LS” De Cesare is a Redditre, aki kifejtette, hogy Sennával, Leonával, Thresh-sel vagy Karmával párosítva igazán erős választásnak tűnik a hős.

Mielőtt a Riot elrontaná ezt az LS által jóváhagyott választást, ugorjon be mindenki SoloQ-ba és szerezzen magának pár ingyen LP-t!

Ezt olvastad már?

Mégis lesz új LoL Twitch Prime kapszula, viszont a tartalma változik

 

×