Örömünnep a rajongóknak, a Disney nem keresett új színészt az ikonikus gyilkológép szerepére.

Pár hónappal azután, hogy Rosario Dawson – aki kulcsszerepet játszott a Netflix néhai alternatív Marvel-sorozatuniverzumábanelszólta magát a Chicago Comic & Entertainment Expón, hogy tudomása szerint Jon Bernthal visszatér az ikonikus antihős, a Megtorló szerepében, a Disney végre hivatalosan is megtörte a csendet, és bejelentette, hogy ki lesz a kánon vérgőzös militáns hőse.

A rajongók pedig bonthatják is a pezsgőt, csattoghatnak az ostorok, ugyanis Bernthal valóban visszatér, mint Frank Castle, ő lesz a Marvel filmjeinek és sorozatainak is a Megtorlója.

Ezt előbb egyébként a The Hollywood Reporter szellőztette meg premier plán, de nem sokkal ezután már fölösleges volt titkolni a dolgot, had örüljön mindenki, hivatalosan is megerősítették a színész visszatérését.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jon Bernthal (@jonnybernthal) által megosztott bejegyzés

Ezzel pedig ő a harmadik közönségkedvenc színész, aki visszatérhet a netflixes karakteréhez – Charlie Cox Daredevilje és Vincent D’Onofrio Vezérje után. De nem az utolsó a sorban, ugyanis mint Dawson tavalyi elszólásából kiderült, továbbra is ő fogja alakítani a Night Nurse-t, azaz azt a szupportív szereplőt, aki ellátja Matt Murdock és Frank Castle harctéri sebesüléseit.

A régi-új Megtorló elsőként a rebootolt Daredevil sorozatban, a Born Againben fog feltűnni, de mivel a Fenegyereket is eléggé átszabták (hogy finoman fogalmazzak) az Amazonban, valószínűleg a kegyetlen ex-katona sem lesz ugyanaz a személy, akit a Netflixen megismerhettünk. Ez azért lesz érdekes, mert korábban Jon Bernthal azt nyilatkozta, hogy csak és kizárólag akkor hajlandó ismét eljátszani a számára is kedves karaktert, ha a Disney nem csinál belőle (is) családbarát szuperembert.

Nos, hogy ez sikerül-e, azt majd a Daredevil: Born Againből fog kiderülni, ami várhatóan valamikor 2024 tavaszán kerül fel a Disney+ streaming szolgáltató kínálatába – ami a szokásos formula szerint hetente fog új epizódokkal jelentkezni.

Ezt is érdemes elolvasnod:

A 8 legbénább CGI-jelenet szuperhősfilmekben, amit valaha készítettek

 

×