Majdnem három hét bizonytalanság után a Riot felfedte, hogy a League of Legends és az Amazon Prime Gaming együttműködése folytatódni fog, bár nem a régi verzióban tér vissza.

Majdnem három hét bizonytalanság után a Riot felfedte, hogy a League of Legends és az Amazon Prime Gaming együttműködése folytatódni fog, bár nem a régi verzióban tér vissza.

Meddler március 7-én jelentette be a hírt a Twitteren, ahol új megvilágításba helyezte a Twitch-kapszulákat. Az új időszak márciusban kezdődik és meglehetősen hasonló lesz a tavalyihoz, néhány jelentős változtatással azonban számolni kell. A Mythic Essence és a bajnok szilánkok (Champion Shard) kikerülnek, helyüket egy Mystery Ward skin és egy Permanent Character, vagyis egy egyből feloldható hős veszi hát.

Emellett valószínűsíthető, hogy nem ez lesz a LoL Prime Gaming kapszulák végleges formája. Meddler hozzátette, hogy a Riot Games és az Amazon azon dolgozik, hogy a jövőben is folytathassák a partnerséget, „de előfordulhat, hogy néhány változtatást csak az év közepén fejeznek be.” Ez azt jelenti, hogy amikor eljön a nyár, a kapszulák ismét megváltozhatnak, remélhetőleg a javukra.

Meddler azt is elárulta, hogy mostantól a SEA régió játékosai összekapcsolhatják a LoL és Amazon fiókjukat, hogy Prime Gaming kapszulát kapjanak, ezt korábban nem tudták megtenni.

És bár a közösség összességében elégedett, hogy a Riot és az Amazon közötti partnerség folytatódik, a legtöbb játékos nem elégedett a változtatásokkal, különösen a Mythic Essence eltávolításával.

Voltak olyan rajongók, akik arra kérték a fejlesztőket, hogy legalább 650-re növeljék a megszerzhető Riot Pointokat 350-ről, ami sokkal jobb kompenzáció lenne a Ward Skin és egy Champion helyett.

Ezt olvastad már?

Egy game-breaking hiba miatt eltűnhet a LoL hősök manakészlete

 

×