Messit- ha tetszik, ha nem – a világtörténelem egyik legjobb focistája, főleg a 2022-es világbajnokságon elért sikerei után.

A Deadline úgy tudja, hogy az argentinok élő legendájáról, a frissen világbajnok Lionel Messiről animációs sorozat készül a Sony Music Entertainment berkein belül. A hírek szerint a sorozat munkálatai már el is kezdődtek, egyébként közvetlenül az után, hogy a válogatott kapitánya a magasba emelte a világbajnoki trófeát Katarban.

A valóságtól rendesen el lesz rugaszkodva a történet, ugyanis Messi gyerekkorában fog játszódni az animáció, a fiatal focitehetségnek különféle akadályokat kell majd legyőznie, miközben egy videojátékban utazik. Célközönségnek a gyerekeket, na meg a tinédzsereket jelölte meg a stúdió, így várhatóan nem a felnőtt rajongókat fogja a elvarázsolni Leo Messi sorozata. Csak, hogy legyen némi átfedés a műsor és a Sony Music Entertainment között, a sorozat eredeti zenei betéteket fog tartalmazni.

Messit- ha tetszik, ha nem – a világtörténelem egyik legjobb focistája, főleg a 2022-es világbajnokságon elért sikerei után.

Az animációs sorozatot eredetileg angol és spanyol szinkronnal készítik el, ám később persze könnyen lehet, hogy más nyelvekre is átültetik majd. Azt sajnos még nem tudjuk, hogy hol fog megjelenni a sorozat, de nagy valószínűséggel az egyik streaming-szolgáltató kínálatában fog felbukkanni.

Ezt olvastad már?

FIFA: Újabb prémium FUT Fantasy Hero kártyákat leakeltek

 

×