A teljesítményen is finomítottak.

Ahogy arra számítani lehetett, a Valorant 6.04-es verziója megérkezett az NA/LATAM szerverekre kedd délután. Szintén nem titok, hogy ezúttal egy új ügynököt is köszönthetünk a szezonnal. A szokásos Battle Pass körítés sem maradhat el, ahogy a prémium skincsomag is a Store-ban figyel majd. Az európai szervereken magyar idő szerint szerdán 9-10 órakor rajtolhat el az Episode 6 Act II.

Nézzük is, hogy mit tartogat az új szezon!

Gekko

 

  • Mosh Pit: A Mosh Pit nevet viselő a ability-t leginkább a molotovhoz lehetne hasonlítani. Sima gombnyomással messzire hajíthatjuk, míg jobb klikkel inkább ejtjük. A leérkezése után elég nagy területen elterül a képesség, majd egy robbanás kíséretében el is tűnik.
  • Wingman: Wingman pillanatok alatt a közösség kedvence lett. Bal klikkel elindítva ellenfeleinket próbálja elkapni. Ha rátalál egyre, akkor azonnal fel is robban, a videón is látható “concussion” effekttel megfűszerezve. Jobb klikk lenyomása esetén megpróbálja lerakni vagy épp hatástalanítani a Spike-ot. Ha a képesség lejár, akkor egy gömb formájában újra felvehetjük, ám némi cooldownnal kalkulálnunk kell majd.
  • Dizzy: A bal klikk lenyomása után Dizzy-t az égbe küldhetjük, hogy onnan aztán jól megszórja ellenfeleinket. Ha célt talál, akkor pár másodpercig megvakítja a kiszemelt áldozatokat. Őt is felvehetjük gömb formájában újra, szintén némi cooldownnal kalkulálva.
  • Ultimate – Thrash: Sokaknak az Overwatchból ismerős Junkrat ultimate képesége ugrott be, nem is véletlenül. A kameranézet Thrashre vált, így küldhetjük célba a kis lényt. Ha a robbanáskor ellenfelekre talál, akkor Killjoy ultimate képességére hajazó detain effektben részesülnek az ellenséges játékosok. Őt is felvehetjük gömb formájában, ám csak egyszer lehet újra használni.

Teljesítmény

A fejlesztők javítottak a játékmotor képszinkronizációs képességein, így kevesebb input lagra számíthatnak azok a játékosok, akik az alábbi három feltételek közül mindegyiket teljesítik:

  • Akik eddig nem használták az Nvidia Reflex / AMD Anti-Lag megoldásait
  • Akiknek be van kapcsolva a multithreaded rendering
  • V-SYNC-et használnak

Battle Pass

Signature

Tilde

Topotek

Melee

 

A hazai alakulat megállíthatatlan:

Megcsinálta a Rapid Ninjas! – Ilyen volt a Valorant East: Surge 6. hete

 

 

×