A League of Legends game-breaking hibáinak sorozata folytatódik.

A League of Legends game-breaking hibáinak sorozata folytatódik. A Yuumi-incidenst követően (ami egyébként késlelteti a hős reworkjének kiadását), felbukkant egy másik nagy hiba, ami hatással lehet a játékosokra, amikor azok az Inspiration fa Biscuit Delivery rúnáján keresztül hozzáférnek a Total Biscuit of Everlasting Will-hez.

A hibakereső mester Vandiril szerint az új glitch akkor érinti a játékosokat, amikor azok Undo parancsot hajtanak végre a tárgyaikon, miután megkapták a kekszet (kétpercenként egyet, a hatodik perc lejártáig).

A „hibarajongó” tartalomgyártó rájött, hogy a tárgyak azonnali visszavonása a sütik beszerzése után 80-nal csökkenti a maximális manát minden egyes visszavont elem után.

Ez azt jelenti, hogy a bajnokok akár 400 manával is kevesebbet kaphatnak, ha megtelik a készletük. Az alacsony szintű bajnokok esetében a manacsökkentés oda vezethet, hogy a bajnokok egyszámjegyű manakészletet kapnak, vagy ami még rosszabb, akár nulla maximális manát.

Mivel a modern karaktereknek már a kezdetektől magasak a manaköltségei, ez a hiba oda vezethet, hogy a játékosok egyetlen képességet sem tudnak használni.

A hiba valószínűleg a bolti visszavonási/eladási folyamattal kapcsolatos. A kilencedik szezonban végrehajtott kisebb átdolgozásuk óta egyébként a kekszek eladása plusz 40 manát biztosít a játékosoknak.

Bár nagyon valószínűtlen, hogy ennyiszer használjuk az „undo” parancsot a játék korai szakaszában, ez a hiba nagy hatással lehet bizonyos meccsekre. A cikk írásakor a fejlesztők még nem adtak ki hotfixet a hiba kijavítására.

Ezt olvastad már?

Gátlástalan scripteren röhög a teljes LoL közösség

 

×