Már csak pár órát kell várnunk az érkezésére.

Ha minden jól megy, akkor 48 órán belül már élvezhetjük is a Valorant legújabb frissítését. A szezonváltás ezúttal egy új ügynököt is magával hoz majd. Gekko igazán különleges Agent, a legtöbb képessége valamilyen formában különféle lényekhez köthető. A közösség szívébe hamar be is lopta magát a Wingman nevet viselő állatka, hiszen akár még a spike-ot is lepakolhatja helyettünk.

A játék free-to-play modelljéből eredendően azonban ezúttal sem ússzuk meg új kozmetikai tárgyak nélkül. Ha új szezon, akkor új Battle Pass. A teljes tartalmát nem ismerhetjük, csak a skineket, ám minden bizonnyal a szokásos felépítésre számíthatunk. A lentebb látható három fegyverkollekció, spray, kiegészítők, illetve az elmaradhatatlan melee skin.

A drágább, prémium skinek rajongói is megnyugodhatnak!

A fenti videóban ValorLeaksnek köszönhetően idő előtt megismerhetjük a skineket. Az Oni kollekciónak ez a második felvonása, a régi motorosoknak nem kell bemutatni a tematikát. A japán atmoszféra és elemek továbbra is megmaradtak, ahogy a variánsokra sem változtak, több színben is megcsodálhatjuk a skineket. Az alábbi fegyverskineket tartalmazza az Oni 2.0 Bundle:

  • Vandal
  • Bulldog
  • Ares
  • Frenzy
  • Melee – Katana

A csomag ára várhatóan 7100 VP lesz majd, a melee-ért pedig nagy eséllyel 5350 VP-s árat kell majd kicsengetnünk. Két-három hétig érhető el a Store-ban a Bundle, ezt követően csak kedvezmény nélkül, egyesével tudjuk levadászni majd.

Battle Pass

Signature

 

Tilde

 

Topotek

 

Melee

 

Borító: YT

Ismerkedj meg Gekkoval:

Bemutatkozott a legfurább Valorant ügynök – Íme Gekko és a képességei

 

×