A mai világban nehéz követni a játékok fejlődését.

A mai világban nehéz követni a játékok fejlődését. Ha az ember egy-két hétre nem nyúl a Fifához, LoL-hoz, vagy akár a Fortnite-hoz, szinte minden a feje tetejére állhat. A FIFA esetében azért kellemetlen ez, mert az EA Sports arra ösztönzi a játékosokat, hogy nyissák meg a pénztárcájukat és költsenek a megjelenő lapokra. Ha pedig valaki megteszi mindezt, de tart egy kis szünetet, könnyen lehet, hogy dobhatja is ki a kukába a keretét, mert a power curve elhaladt mellette.

Ilyenkor egy dolog mentheti meg a játékélményt, ha olyan lapokkal tesszük tele a csapatunkat, amikkel szentimentális okokból szeretünk játszani és nem azért, mert a legjobb metamegoldások egy adott pozícióra.

Egy FIFA rajongó most feltalálta a spanyolviaszt, megtervezett egy olyan eseményt, amire szinte biztos, hogy közel a teljes játékosközösség rárepülne, ha megvalósulna.

Ez a Legends of FUT, egy nosztalgiacsomag azoknak, akik a játékkal együtt nőttek fel.

 

Az első FIFA Ultimate Team még egy fizetős DLC-je volt a FIFA 09-nek. Az első, játékba épített verzió a FIFA 10-zel érkezett meg, így Josh tervezete is a FIFA 10-től nézi a lapokat. Az esemény középpontjában közösségkedvenc FIFA lapok lennének, így mindenki nosztalgiázhatna kicsit azokkal a játékosokkal, akikkel kezdte a csapatépítést, vagy akikkel az elmúlt 13 év valamely’ pontján nagyon szeretett játszani.

Olyan játékosok térhetnének vissza, mint David Luiz, Ramires, Weah, Gervinho, Doumbia, Ibarbo, Naldo, vagy éppen Klaiber, esetleg Chikhaoui.

Még ha nem is pontosan ilyen formában, de reméljük egyszer lesz hasonló promó vagy még idén, vagy valamelyik EA Sports FC játékban!

Ezt olvastad már?

Közös játék, tippek, trükkök – Fifázz Jordán Benedekkel az Unibet Magyarország csatornáján!

 

×