A FIFA közösség hatalmas lendületben volt még január végén, február elején, amikor lezárult a TOTY esemény és elindult a Future Stars.

A FIFA közösség hatalmas lendületben volt még január végén, február elején, amikor lezárult a TOTY esemény és elindult a Future Stars. Olyan feltörekvő játékosok kaptak speciális lapot, mint Mudryk, Enzo Fernandez, vagy a régóta várt Adeyemi.

Utóbbi esetében egy 90-es lapot csikart ki magából az EA Sports, amire sokan le is csaptak, amint csak tudtak. Eleinte 1 millió környékén cseréltek gazdát a Future Stars Adeyemik, végül 600 ezer Coin környékén realizálódott az ára. Azóta már pörgött a piac, jöttek új kártyák és ez a 600 már inkább csak 400, de ezt most valószínűleg még pár hétig-hónapig tartani fogja a fiatal német, aztán majd a Team of the Season alávág.

Mindamellett, hogy nagy közösségkedvenc Adeyemi (főleg Danny Aaronsnek köszönhetően), sajnos összességében nem egy nagy eresztés a Future Stars lapja a fiatal németnek. Legalábbis biztosan nem ér annyit, amennyiért jelenleg gazdát cserél a piacon.

Ezt egyébként Adeyemi legújabb MOTM lapja bizonyítja, ami ugyan csak 83-as összértékű, s csak 12500-ért lehet eladni, mégis alig rosszabb, mint az előbb említett Future Stars verzió.

FS promo explained in two pictures from FIFA

PatxiPunal még egymás mellé is állította a két kártyát a Redditen, hogy mindenki láthassa, micsoda felárat fizetnek emberek pár stat különbségért. Aki jól fifázik, pontosan ugyan azt a teljesítményt fogja tudni kihozni a MOTM verzióból, mint a Future Starsból.

Ezt olvastad már?

Legendák visszatérése? – Ez lehetne a FIFA 23 legjobb promója

 

×