Ezúttal is belsős információkat kaptak a leakerek.

Az Epic Games mindig is kiemelten figyelt arra, hogy a kelletténél többet ne szivárogtassanak. A játék kezdeti időszakában a fájlok védelmének hiánya miatt ez nem ért sokat. Azóta azonban az időközben bevezetett titkosításnak köszönhetően egyre nehezebb dolguk van a leakernek. Hiába vannak ott a fájlokban a textúrák és a teljes kollekciók, ha nincs lehetőségük megmutatni ezt a feltörhetetlen feloldókulcs hiányában.

Az elmúlt években sajnos belsős, Epic közeli szivárogtatókkal is találkozhattunk. Ők nem fedik fel magukat a nagyközönség számára, általában valamelyik nagyobb adatbányászt keresik meg az információkkal. A leakerek nem is mindig publikálják ezeket azonnal, sokszor valamilyen megerősítésre várnak. Úgy tűnik, hogy ezúttal egy bejáratott, megbízható forrás rontotta el a Season 2 meglepetését.

Kiszivároghatott a teljes Battle Pass felhozatal!

Az Epic Games időről időre jelentkezik koncepciórajzokkal, melyeket kérdőívekben rejtenek el. Ezek jelentős része később skin formájában is megérkezik a Fortnite-ba. Ennek és a belső információnak köszönhetően a start előtt pár nappal már világosan leolvasható, hogy milyen lesz a Battle Pass felhozatala.

A fenti képen a Chapter 4 Season 2 kollekcióját láthatjuk. Az in-game kinézetek természetesen eltérhetnek ezektől, ám a korábbi tapasztalatok alapján bizony nem sok változtatásra kell számítanunk. A közösségből sokan nem is értenek egyet az ilyen jellegű szivárogtatással, hiszen könnyedén elronthatják a meglepetésfaktort. A szezonváltásra várhatóan magyar idő szerint szerda délelőtt kerülhet majd sor. A szezonban számíthatunk Star Wars és Attack on Titan kollaborációkra is.

Borítókép: YouTube

Egy héten belül érkezik az új Fortnite szezon – Kihagyhatatlan a Crew?

×