Belegondolva teljesen természetesen, hogy ebből a játékból horrorfilm készülhet, és úgy tűnik, ez meg is valósul.

Azt hiszem, hogy kétféle ember létezik: aki szereti a Dead by Daylight-féle horrorjáték-műfajt, és aki nem. Megmondom őszintén, én inkább nem, de az kétségtelen, hogy a játéknak óriási rajongótábora van. Itt ugyanis nem csak mi lehetünk az üldözöttek, de alkalomadtán az üldözők is, a horror kedvelői pedig átélhetik a borzongás minden percét. A Dead by Daylight régóta népszerű horror-multiplayer játék, ami alapján most úgy tűnik, hogy horrorfilm készül.

Filmadaptációt kap a Dead by Daylight.

Ahogy arról a Variety beszámolt, a két horrorfilmes nagyágyú, az Atomic Monster és a Behaviour Interactive közösen készíti el a filmet, bár a Dead by Daylight univerzum bővítésén kívül más részletet nem osztottak meg. A film valószínűleg nem mostanában jelenik meg, hiszen az Atomic Monster-t vezető James Wan és a Blumhouse-t irányító Jason Blum még csak most kezdték el a rendező és a forgatókönyvíró keresését.

 

„Nem is lehetnénk izgatottabbak, hogy a horrorfilmipar két óriásával dolgozhatunk együtt, hogy tovább bővítsük a Dead by Daylight univerzumát” – mondta Stephen Mulrooney, a producer. „Az Atomic Monster és a Blumhouse ideális partnerek a Dead by Daylight filmhez” – tette hozzá.

Mint kiderült, a stúdiók alkotói szintén nagy rajongói a játéknak, ami tökéletes egy ijesztő filmes adaptációhoz, köszönhetően a hihetetlen atmoszférának és félelmetes gonosztevőktől hemzsegő környezetnek.

Megnyugtatva azokat, akik attól félnek, hogy a filmben megváltozik a Dead by Daylight lényege, Blum hozzátette, hogy olyan rendezőt és forgatókönyvírót keresnek, aki maga is rajongó. Milyen filmet tudnál elképzelni a játék alapján?

Ez is érdekes:

Új Harry Potter könyv készült, magyarul is megjelenik

 

×