Értékes jutalmak várnak ránk.

A Modern Warfare 2 és a Warzone 2 második szezonját egyértelműen átlengi némi japán vonal. Az új Warzone 2 pálya, Ashika Island esetében ez eddig sem volt kérdéses, de februrában az is kiderült, hogy a Battle Pass skinek is ebbe az atmoszférába illenek bele. Ha már Battle Pass, akkor a friss fegyvereket is érdemes lehet megemlítenünk. A Season 2 öt új játékszere közül többet is a belépő segítségével oldhatunk fel, ám lesz olyan is, melyhez külön út vezet majd akár most, akár a szezon második felében.

A Crossbow-t a Path of the Ronin eseménysorozathoz kapcsolódó küldetések segítségével oldhatjuk fel. Mindkét címben aktív az event, így ha a Modern Warfare II jobban fekszik számunkra, akkor bizony akár ott is grindolhatjuk a küldetéseket.

Most, hogy megérkezett az összes feladat, nézzük is át őket!

A küldetések

A Crossbow egyértelműen a küldetések megkoronázása lesz majd, ám további jutalmakra is számíthatunk. A fejlesztők “hét” utat prezentáltak, melyeket a bushido hét erényének tematikájára fűznek fel. Ez az alábbi küldetésszálakat takarja: Integrity, Respect, Courage, Honor, Compassion, Sincerity, és Loyalty. Ezekből hármat kaptunk meg az első napokban, a többi szépen lassan érkezett az elmúlt időszakban.

Integrity

Ebben a küldetésszálban a győzelem és a jó helyezés kerül középpontba. Warzone 2 esetében öt darab Top 10 helyezésre lesz szükségünk, míg Modern Warfare II-ben 15 győzelemre.

Honor

Ahogy a fenti útvonalon, úgy ebben az esetben is választhatunk, hogy melyik játékmódban szeretnénk végigvinni. Modern Warfare II-ben 100 objective defense ölésre lesz szükségünk. Warzone 2-ben az új Honor funkciót kell kihasználnunk, az ahhoz tartozó dögcédulákat kell majd öt alkalommal felkapnunk.

Sincerity

Ezen az úton is öléseket kell begyűjtenünk. Modern Warfare II-ben 50 Battle Rage ölés szükséges a teljesítéshez, míg Warzone 2-ben öt darab Assassination Contractot kell teljesítenünk Al-Mazrah vagy épp Ashika Island területén. Battle Rage öléseknél kiváló szolgálatot tehetnek a közelharci fegyverek, mint például az SMG-k vagy épp a Shotgunok. Warzone 2 esetében pedig az lehet járható út, ha Squadban játszunk, sokkal gyorsabban pöröghetnek majd az Assassination Contractok.

Compassion

Ez a küldetés február 21-én élesedett. Modern Warfare II-ben 100 assistot kell begyűjtenünk, míg a Warzone 2-ben 20 csapattársunkat kell revive-olnunk.

Courage

A Modern Warfare II játékosoknak 3-3 ölést kell halál nélkül begyűjteni 25 alkalommal. A Warzone 2 játékosoknak három darab Search and Seizure contractot kell teljesíteniük. Ezeken sincs sok magyarázni való, egyértelmű utasításokat kapunk az Activisiontől.

Loyalty

A Modern Warfare II játékosoknak 50 Operator Revenge ölést kell begyűjteniük. Ezt legkönnyebben a kisebb pályákon, játékmódokban kivitelezhetjük. Kiváló terep lehet a továbbra is aktív Gun Game. Warzone 2-ben három letöltést kell elvégeznünk a Data Heist public eventen.

Respect

A Warzone 2 játékosoknak 3 kivégzést kell végrehajtaniuk ellenséges játékosokon. A Modern Warfare II rajongói pedig 25 melee-vel nyugtázhatják ezt a feladatot. Mindkét címben fontos elem lehet majd a lopakodás.

Megéri?

A küldetések tematikája kellemes, ráadásul minden esetben ott a lehetőség, hogy melyik játékban is szeretnénk végrehajtani. Az azonban biztos, hogy a Crossbow megszerzéséhez mind a hét utat teljesítenünk kell, ám nagy hiba lenne ezeket kihagyni. Voltak módszerek melyekkel meg lehetett szerezni előzetesen a fegyvert, ám a többi jutalommal is érdemes kalkulálnunk:

  • Integrity: Roze Operator skin
  • Honor: Emblem
  • Sincerity: Calling Card
  • Compassion: Weapon Sticker
  • Courage: Loading Screen
  • Loyalty: Charm
  • Respect: SMG Blueprint

A küldetések teljesítésére március 25-éig van lehetőségünk.

Hipfire módban is pusztító – Így szereld fel a Warzone 2 legújabb shotgunját

 

×