Mivel már nagyon közel a promó megjelenése (este 19 óra), a leakerek is szabadabban dobálóznak az infókkal.

A tavalyi, s egyben első FUT Fantasy is emlékezetesre sikerült. Akkor ugyan még csak “sima” játékosok kaptak speciális, fejlődő lapot, de ez volt az a promó, ami elhozta nekünk az “ingyenes” Eriksent egy hiba után, valamint többek között egy új, igencsak meta Saint-Maximint.

Nos, az idei évben is lesz mire hajtani, ugyanis ezúttal FUT Fantasy Hero kártyákat is kapunk. A kiemelt kártyák a régi klubjuk jelenlegi teljesítménye alapján fognak fejlődni.A mérföldköveket március 17-től figyeli majd az EA Sports és papíron akár négyet is fejlődhetnek a FUT Fantasy lapok.

Mind a támadó, s mind pedig a védekező harmad kap legalább egy olyan képviselőt, ami meghatározza majd a metát és valószínűleg szeptemberig kitart majd a pozíciójában, függetlenül a TOTS kártyák erejétől.

Mivel már nagyon közel a promó megjelenése (este 19 óra), a leakerek is szabadabban dobálóznak az infókkal.

Az esemény két hetes lesz, az adatbányászok pedig lerántották a leplet a Team 1 szereplőiről. Íme az összes este érkező új FUT Fantasy Hero!

 

Olyan őrületesen erős lapok érkeznek, mint Ginola, Abedi Pelé, Kewell, Capdevilla, vagy éppen Cordóba. De jön pár olyan Hero is, akik eddig nem tudták meghatározni a metát, ám ha most fejlődnek, bizony a közösség is jobban megbízik majd bennük. Kapunk új Ledley Kinget, Crouchot, valamint Rickent is.

FUT Sheriff azt is elárulta, hogy mely’ csapatokhoz lesznek kötve a szóban forgó Herok, elvégre ezúttal klubteljesítmények alapján fejlődnek majd. Ginola a Newcastlet, Abedi Pelé a Marseillet, Capdevilla a Villarealt, míg Kewell a Leeds Unitedet fogja képviselni a FUT Fantasy alatt. Cordóba az Inter delegáltjaként vesz részt az új eseményben, Ricken a Dortmund teljesítménye alapján fog fejlődni, míg King a Spursre, Crouch pedig a Liverpoolra lesz utalva.

Ezt olvastad már? 

A leakerek hülyére vették a FIFA játékosokat, bedőlt a piac

 

×