Ismét beindulnak a PUBG és CS:GO versenyek. Kövesd a hivatalos adást pénteken 19 órától az Unibet Magyarország Twitch csatornáján!

Az Unibet Magyarország tavaly beszállt a hazai gaming és e-sport vérkeringésébe, ehhez kapcsolódóan pedig többek között közösségi versenysorozatot is útjára indítottak, amely az Unibet Gamer Cup nevet viseli. Az Unibet Magyarország Twitch csatornája közben kibővült, mostanra számtalan tartalommal várja a gamereket. 2023-ban pedig a tavaly már rendszeressé vált PUBG és CS:GO versenyek is folytatódnak.

Még lehet jelentkezni a 2023. március 3-án zajló CS:GO kupára.

Most pénteken tehát CS:GO versennyel jelentkezik Unibet Gamer Cup, jövő héten pedig PUBG verseny várható! Hívd a haverokat és játszatok Steam GiftCardokért! Ha nem akarsz lemaradni az információkról, és látni akarod, mikor kezdődnek a kupák, akkor csatlakozzatok az Unibet discord szerveréhez!

A következő CS:GO kupán is 100 ezer forint összértékű Steam Gift Card jár a legjobban teljesítő csapatoknak. A pénteki kupára még lehet jelentkezni az FaceIT versenyplatformon, az alábbi linken:

Jelentkezés: CS:GO – Március 3.

  • 1. helyezett: 140 EUR steam gift card / csapat
  • 2. helyezett: 80 EUR steam gift card / csapat
  • 3. helyezett: 40 EUR steam gift card / csapat

A kupára legkésőbb március 3., este 18:55-ig tudtok regisztrálni, a verseny 19 órakor kezdődik. A jelentkezés teljesen ingyenes.

Borítókép: CS:GO Skin.Club

A versenyt az Unibet Magyarország Twitch csatornáján lehet majd élőben követni.

 

×